Roger Brothers - во наши раце

еве статус на мсн на средниот роЏер :vozbud:

ace: ROGER BRATHERS GAZI NA SCENA MLADATA POPULACIJA ZA DA NE VIDI SECE VENA NIE SME VIP DOSTA BARANI BREND I UNIKAT NAovieJUprostori

Добро бе имаат ли „ѕвездиве“ некоја целна група која ги слуша, и ако да, која е таа?

Сакав да пишам 12 годишни девојчиња ,ама прилично сигурен сум дека и тие имаат поасален вкус за музика.

Такада.....i dunno.

еве статус на мсн на средниот роЏер :vozbud:

ace: ROGER BRATHERS GAZI NA SCENA MLADATA POPULACIJA ZA DA NE VIDI SECE VENA NIE SME VIP DOSTA BARANI BREND I UNIKAT NAovieJUprostori

:jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj:

Ке се настапнам самиот себе!:tapp::tapp:

Sakam barem da im ja znam celta, da znam na shto celat, i sakam da znam shto do sega napravile. BAJ D VEJ izvolte eden prekrasen PLAGIJAT! Nosechkata pesna na albumot koja im e zashtitena so AVTORSKI PRAVA ( ZAMISLI ) e apla ukradena, ili gi drzhat zatvoreni u soba pa ne slushaat muzika , zatoa shto ukrale od svetska zvezda, ili nekoj apla gi remeti . Izvolte :)

Eve gi :

Eve go :

:uvo:

Знаеш кое им е мотото?Додека постои тато,ПОСТОИМЕ И НИЕ!
А ова инспирирано од: Додека постоиме ние, постоиш и ти! МЗТ...

?? XDD :icon_lol:

Иначе кретенчиња на тато. <3 -.-

Што бренд се овие бе? Само фалење бренд ова она а уште немам видено производ од нив XD

Што бренд се овие бе? Само фалење бренд ова она а уште немам видено производ од нив XD

Слепец. :pos2:

Па продавницата во ГТЦ, со розевиот кадилак - Роџер!
Мал си ај, не си бил роден тогаш. :)

добри сме им наполнивне 30-тина страни, им посветивме внимание :back:

Da sednam na kaffe nekade,da go vidam pred mene da mi pozdravuva zhenska,ke go sakinam.
Ednash imame praveno attentat na ovie XD

@tema.
Rapot & HiP-HoP'ot tone od idioti ko ovie =[

младите сечеле вени :nesvest: аман те не ме секирајте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom