Слушај сега ... ако не ти се дебатира немој![]()
Мене само ме навреди тоа што нас не нападна за туѓите грешки.
Мене не ме интересира тоа кој што рекол и кој од каде учи, јас гледам за себе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слушај сега ... ако не ти се дебатира немој![]()
Мене само ме навреди тоа што нас не нападна за туѓите грешки.
Мене не ме интересира тоа кој што рекол и кој од каде учи, јас гледам за себе.
И?
примерот го земав како конкретен од таму ...
а ти шо сакаш да го оправдаш затоа шо се однесувало за сите?
па и да се однесува и да не се однесува за сите не ја намалува бизарноста на таквите коментари ...
Пак да ти повторам ...
Тие туѓи грешки се на некои кои се преставуваат како ШИРАЧИ и ПРЕСТАВНИЦИ НА ВИСТИНАТА ЗА ИСЛАМОТ ВО МАКЕДОНИЈА! они тебе те ставаат во нивни кош не јас ...
Втората речечница не мислиш дека ти е малце себична?
Ne ja namaluva ama pak tie na pogreno mesto znaci nese samo kutrite hirstijani napadnati nego site sto mu pomagaat na okupatorot vo Avganistan tipot sto toa go postiral ili napisal se solidarizral so okupiraniot Avganistanski narod valjda od verski pricni posto site muslimani se brakja i go napagja Avganistanskiot okupator bez razlika na vera i nacija![]()
Пак да ти повторам ...
Тие туѓи грешки се на некои кои се преставуваат како ШИРАЧИ и ПРЕСТАВНИЦИ НА ВИСТИНАТА ЗА ИСЛАМОТ ВО МАКЕДОНИЈА! они тебе те ставаат во нивни кош не јас ...
Втората речечница не мислиш дека ти е малце себична?
Ајде вака да ми те потпрашам:
-Колку го оправдуваш присуството на македонските војници во Авганистан и дали е нормално да се врши таква агресија и да се убиваат цивили и невини луѓе, и никој за тоа да не смее да зуцне, поготово кога ќе погине некој од тие агресорски, упс, коалициски сили?
Чекам искрен одговор!
такво „солидаризирање“ ствара религиски фанатици кои ја злоупотребуваат верата за бизарни работи ...
после некој ќе издначува Исламисти=Терористи ... па баш поради таквите „верници“ тоа се случува ...
Pa neli i Makedoncite se solidariziraa so Brakjata srbi za vojnite vo Kosovo i Bosna i toa li ve stava na isto ravniste so zlostornicite srpski poradi vaseto solidarizirane, da ne treba i Makedonija da odgovara za Srebrenica ili pak poradi Makedonskata solidarnost so Srbite ni se sluci 2001 va. Mnogu generaliziras i postavuvas prasanja na pogresni mesta pak ke ti kazam site da umrat do eden koj mu pomagaat na bilo koj okupator vo macenje na nevin i kutar narod kako sto se Avganistancite i Palestincite ama smrta za niv bi bila nagrada ne kazna taka da ja imaat mojata solidarnost Avganistancite i Palestincite ne i Iracanite protiv prokletiot Amerikanski okupator i negovite sorabotnicti
Не го подржувам ...
не подржувам мешање на начин на живот на било која култура ...
како сакаат така ќе си живеат ... си имаат култура, историја, начин на живот ... сите ли треба да јадеме мекдоналдс ..
но верниците и посебно не носителите на верата не смеат да даваат такви изјави „да даде алах/господ сите да испозагинат“, тоа ствара како шо пишав погоре религиски фанатици ...
Не го подржувам ...
не подржувам мешање на начин на живот на било која култура ...
како сакаат така ќе си живеат ... си имаат култура, историја, начин на живот ... сите ли треба да јадеме мекдоналдс ..
но верниците и посебно не носителите на верата не смеат да даваат такви изјави „да даде алах/господ сите да испозагинат“, тоа ствара како шо пишав погоре религиски фанатици ...
само напред ...така се ствараат терористи ...
pak ke ti kazam site da umrat do eden koj mu pomagaat na bilo koj okupator vo macenje na nevin i kutar narod kako sto se Avganistancite i Palestincite
@abdurahman
таквите „верници“ како тебе само го продлабучуваат спорот меѓурелигиозен ...
таквите „верници“ како тебе од другата страна (христијанска) само го продлабучуваат спорот меѓурелигиозен ...
таквите „верници“ како тебе (од било која вера) придонесуваат за стварање на се повеќе војни се додека едните, другите или сите не се истребиме ...
со такви мисли и пораки како твоиве никогаш нема да има мир и соживот на планетава!