Divider
Seraphim
Eve edno, едонставно, ама нели, убавината е во едноставноста:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Highlanderchopperwizard напиша:Ej Stranga, daj stvarno prati nekoja fotka od tebe na motor, razubavi go forumov. Ne samo sliki od tebe vo Kratovo : )
Ај которке, нема гајле, најмногу за месеc дена ќе ми стаса еден бродски контејнер со second hand вакви и слични на ова:schtranga напиша:ti pa sea preterahmm neam slika ja na motor ali aj ke napravam edna extra za tebe :wink:
Mandrak напиша:Ај которке, нема гајле, најмногу за месеc дена ќе ми стаса еден бродски контејнер со second hand вакви и слични на ова:
![]()
па ако доаѓаш наскоро во МК ќе напраиме некое кадро додека не се продадат![]()
BoRg напиша:sakam da znam kako i kade moze vo makedonija prvo da hromiras metalni delovi (custom made) vtoro kade mozes da naracas (custom paint) ili (paint stripes) nekoj da ti napravi, treto me interesira kade isto mozes (power coating ) da napravis ,cetvrto kade mozes (custom triple trees,spokes ili whells) da narucis .... i taka natamu
a kaj nas cisto sumljam posto po moe mislenje ako zemes stock motor i mu izvadis nesto ili mu skratis ne e "custom" treba bratko da pocnes od "design" na ramot,sedisteto,rezervoarot,amortizerite...... pa seto toa sam da zemes da go izlupas u rabotilnica da go zavaris,ispoliras i na kraj da go ofarbas so vece odnapred zadaden design i idea pa na kraj seto ova da funkcionira i togas imas custom bike ok