Скопски фестивал 2009 - одбери го твојот победник (анкета)

Победник на Евросонг!

• Сленг – Генгста оро

Гласови: 127 48,3%
  • Ристо Самарџиев feat. Зоран Џорлев – 103 бели лебеди

Гласови: 14 5,3%
  • Next Time - Нешто што ќе остане

Гласови: 29 11,0%
  • Проект Македонија – Помалку наивно

Гласови: 10 3,8%
  • Рок Агресори - Динг донг

Гласови: 20 7,6%
  • Даниел – Сила на љубовта

Гласови: 2 0,8%
  • Александар Белов - Застани

Гласови: 9 3,4%
  • Костадин Папа – За неа постојам

Гласови: 3 1,1%
  • Влатко Лозаноски - Блиску до мене

Гласови: 20 7,6%
  • Верче Пандиловска – Северно од мене, јужно од тебе

Гласови: 0 0,0%
  • Браво Бенд - Девојко

Гласови: 2 0,8%
  • Влатко Илиевски - Најбогат на свет

Гласови: 13 4,9%
  • Калиопи & Наум - Рум дум дум

Гласови: 12 4,6%
  • Кристијан - Нема да зборам

Гласови: 1 0,4%
  • Дејан Трифуновски - Љубовта доаѓа

Гласови: 0 0,0%
  • Андријана Јаневска – Дрво без корен

Гласови: 1 0,4%

• Вкупно гласачи
    263
Статус
Затворена за нови мислења.
Да беа Некст Тајм сега дебитанти на овој избор, НЕМАШЕ поен да осовојат според мене од публика
Од тука следи дека НАЈПОПУЛАРНОТО име меѓу младината победува на Евросонг!
Да имаа Сленг претходно искуство, медиусмко и ако ги знаевме, они ќе победеа 100%, али кај нас секогаш победувало и според мене и во иднина ќе победува најпопуларното музичко име во моментот

не гласав за никого, ама се е подобро од калиопи и наум. Само уште да се откажат од учеството од Сунчане Скале.

Да беа Некст Тајм сега дебитанти на овој избор, НЕМАШЕ поен да осовојат според мене од публика
Од тука следи дека НАЈПОПУЛАРНОТО име меѓу младината победува на Евросонг!
Да имаа Сленг претходно искуство, медиусмко и ако ги знаевме, они ќе победеа 100%, али кај нас секогаш победувало и според мене и во иднина ќе победува најпопуларното музичко име во моментот
сигурно имаш мислено на најпопуларното музичко име кај 12,13 и 14 годишни девојчиња?

не гласав за никого, ама се е подобро од калиопи и наум. Само уште да се откажат од учеството од Сунчане Скале.

Не се секирај,под ниво и е на госпожата да се појавит на Сунчане скале. Пред почетокот на фестивалов,изјави дека ако не оди на Евровизија,нема да се појави на никој друг фестивал. Не се секирајте,честа на Македонија е зачувана. ( освен ако не се премислит,недај Боже :pop: )

сигурно имаш мислено на најпопуларното музичко име кај 12,13 и 14 годишни девојчиња?

Па да, тие и гласаат, они и се палат, они и одат најмногу на концерти, сигурно повозрсни не гласаат толку или толку попалено да одат на концерти, макар и некого да обожаваат толку многу

Аха...А од 15 години натаму созреваат и нормално не ги сакаат Next time,туку фино лепо,ги сакаат Сленг, нивната песна и т.н.

Јас знам многу кои ја слушаат музиката на Next time, а не спаѓаат во твоите набројани категории.А сигурно знаеш и ти само што сеа не ти одговара да спомнеш,би се негирала.

Па да, тие и гласаат, они и се палат, они и одат најмногу на концерти, сигурно повозрсни не гласаат толку или толку попалено да одат на концерти, макар и некого да обожаваат толку многу

Е со таквите почнаа и многу големи музички имиња,а сеа се легенди.
Можам да ги спомнам само Тоше,Елвис Присли,Стоунси,Енрике Иглезијас... и многу други..

[zEUs];2254081 напиша:
Како да не победа Нек Стајм... свите дејчиња мастубираа на нив, и кузнае колку кредит потрошиле :jaj:
Ти да мастурбираш на некс тајм да виш како е..

Аха...А од 15 години натаму созреваат и нормално не ги сакаат Next time,туку фино лепо,ги сакаат Сленг, нивната песна и т.н.

Јас знам многу кои ја слушаат музиката на Next time, а не спаѓаат во твоите набројани категории.А сигурно знаеш и ти само што сеа не ти одговара да спомнеш,би се негирала.

Е со таквите почнаа и многу големи музички имиња,а сеа се легенди.
Можам да ги спомнам само Тоше,Елвис Присли,Стоунси,Енрике Иглезијас... и многу други..
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2253939&postcount=1978

препрочитај ми го постов и види шо имам кажано за нив

фала:smir:

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2253939&postcount=1978

препрочитај ми го постов и види шо имам кажано за нив

фала:smir:

Молам!:smir:

Само не можам да те сватам што има тоа врска со ова што ме цитираш...
Ти рече дека публиката на Next time биле 12,13, и 14 годишни девојчиња... Јас на тоа ти кажав што мислам.
Дури и старото фосилно жири повеќе ги сакаше Next time отколку Сленг!
И публиката повеќе ги сакаше Next time отколку Сленг...значи..?

Молам!:smir:

Само не можам да те сватам што има тоа врска со ова што ме цитираш...
Ти рече дека публиката на Next time биле 12,13, и 14 годишни девојчиња... Јас на тоа ти кажав што мислам.
Дури и старото фосилно жири повеќе ги сакаше Next time отколку Сленг!
И публиката повеќе ги сакаше Next time отколку Сленг...значи..?

zirito da,publikata ne...
izgleda i zirito se gej isto kolku i nekst time

Ако ти така викаш,ОК! Извини!!! :smir:

Ама бројките кажуваа нешто друго...хахаа
aj aj така нека е по твое и твојот инает.. ќе видиме само кој песни ќе станат хитови од годинашниов "избор".. по то ќе се види

На МММ засега има вкупно 17 MP3-ки од Скопски фестивал... прееска имаше 13, значи полека-полека се зголемува бројот.

Чекаат прво дозволи од авторите за да ги постават.
Јас сите ги симнав, освен Генгста оро што ја имав од претходно. :smir:

мене ми се ок некст тајм... а калиопи не ми се бендиса

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom