Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
Вака бе луѓе.Ако видите следниот ден деца што не се основно со чанти на рамо ајт на училиште.Дотогаш одморете и чекајте да гугне Дојчин:)

Абе првиот ден кога ќе се учи не мора ни да одате, нема да ве запишат, а ако ве запишат ќе ве оправдат класните. Ќе кажете оти не сте знаеле оти се учи и готово. За вториот ден.. ќе ви каже некој на мсн..

добро де рекофме еднаш доста е:smir:

Супер и денеска нема школо, спиење... :vozbud:

Добро бе луѓе знаеме дека штрајкот продолжува зашто моа сите посебно да пишуваат дека утре не се учи и ќе спијат...кога ќе има нови информации пишете не само ја трупате темата со исти постови!:nenene:

Take it easy, you'll be banned :pop:

Back on the subject.
Јас на вестиве слушам, ама не разбирам ( не ми фаќа главата :kez:), има можности да трае до Нова Година? :nesvest:

Добро бе луѓе знаеме дека штрајкот продолжува зашто моа сите посебно да пишуваат дека утре не се учи и ќе спијат...кога ќе има нови информации пишете не само ја трупате темата со исти постови!:nenene:

:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

Take it easy, you'll be banned :pop:

Back on the subject.
Јас на вестиве слушам, ама не разбирам ( не ми фаќа главата :kez:), има можности да трае до Нова Година? :nesvest:

Па да има можност да трае до нова година :nesum:, у новина имаше иронично прикажано како дедо мраз и кој вели... голем одмор се до нова година...:toe:

ovi ne zaboravia???na kanal 5 nisto ne kazaa:vozbud: ali zatoa onie od boris si ucat,izdaici :nenene:

ovi ne zaboravia???na kanal 5 nisto ne kazaa:vozbud: ali zatoa onie od boris si ucat,izdaici :nenene:
Уште не сфати дека штрајков има партиска позадина? Кое школо има директор од ВМРО - учи, кое школо има директор од СДСМ - не учи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom