Генерален штрајк на СОНК

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Е па то е шо реков претходно. Во секое училиште (без разлика средно/основно) одлучуваат самите професори/наставници заедно со директорот шо ќе прават. Затоа секој да си бара информација директно до училиштето, ко шо објаснив страна поназад.
Нормално, они си знаат. Него зборот ми беше, зашо би идел сеа, коа знам дека нема кој да ме види, дека нема да ме пуштат внатре...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Нормално, они си знаат. Него зборот ми беше, зашо би идел сеа, коа знам дека нема кој да ме види, дека нема да ме пуштат внатре...
А што ако те видат?:pos2:Ај ти дојде денес,имаш оправдание за саботите ?:kesa:

F

fantomX

Гостин
А и да те види некој? :) Ако не се одржува настава, и на класнио раководител да му се покажиш оти си бил денеска, ко ќе се обработува џабе ти е. Ама ако се држи настава, и отсутните се запишуваат (како кај Иван шо било), тогаш е друга приказна.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И до кога ќе потрае овој штрајк бе,прво сакам да си поседиме и малце дома,ама кога разбрав кратење од распусти ми се слоши.Можно е од утре да почнеме да одиме на школо,или на лошо е работата?

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
А и да те види некој? :) Ако не се одржува настава, и на класнио раководител да му се покажиш оти си бил денеска, ко ќе се обработува џабе ти е. Ама ако се држи настава, и отсутните се запишуваат (како кај Иван шо било), тогаш е друга приказна.
Епа и тоа, ама иван вика да ме видат, на него се надоврзав... знам дека и да ме видат, џабе е... :) А околу саботите... не идам, татко ми рече ќе ме оправдал, првпат да го напраи тоа... :pos: Плус познавајќи го класот, можеме да се обединиме никој да не иде...

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Ај да се надеваме дека и четврток нема да учиме,тест правам :kesa:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Јас правам писмена,ГЕРМАНСКИ.А германски,за да повторам се и научам се како што треба ми требаат 2 дена.И незнам дали да земам да учам денес,ако остаам само за утре ќе ми треба цел ден !:kesa:Ама повеќе ми одговаре да се вратиме на школо,подобро цел зимски распуст отколку една 3ка:)

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Е друже подобро да правиш у четврток пошто и така ако поштрајкуваат уште малку после ќе ти се соберат милион тестови наеднаш. А што ќе тераат инает уште 2-3 дена најмалку ќе тераат.

Z

ZeroStyle

Гостин
Кај мене, неколку души биле од клас. И седнале први час информатика, им рекла што доаѓате седете дома, сега ќе ве испрашувам. И после ги пуштиле дома :uvo:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Па нели свативте веќе?Тие сакаат да не одиме на школо,а не како што некој викаат дека треба да одиме за да не видат :pos2::pos2::pos2:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Абе у право е дечкото..
Може да се отиде до школо на 15-20 минути,да те види некој порфесор или некој од песроналот во школото
И посе кога треба обработување,ааааааа нема сум бил у школо кој ве врти
ДОбра теорија има дечкото,не е ШУПАЈЛИА

Што тресете бе? Значи сеа ако отидам јас у школо и ме видат после можам да не идам у сабота а?
Божееееее

пс.да бе со чистачките си го имам нати го-дај ми го :pos2:

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Е друже подобро да правиш у четврток пошто и така ако поштрајкуваат уште малку после ќе ти се соберат милион тестови наеднаш. А што ќе тераат инает уште 2-3 дена најмалку ќе тераат.
арно викаш бе,сега не учиме добро е,али кога ќе почниме да учиме кога ќе не запукаат со тестови :nesum:
Ај ако штрајкуваат само оваа недела ќе изучуваме саботите,али ако продолжат со штрајк и другата недела ќе ни го скратат распустот.
Ништо не се знае луда држава

Z

ZeroStyle

Гостин
а во најлош случај, ќе ни ги запишат оцените од тромесечие mwa:pop:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
На никој не му се битни лекциите, си има фонд на часови што треба да биде исполнет. Незнам како е по други школи, ама кај мене си дојдоа, си предаваа, а за отсутните рекоа дома ќе си научат. Ако идете поголем број на ученици во школо ќе мораат да ви држат часови. Ќе ги барате овие часови, кога ќе ви згусне на полугодие.
Значи, ти ако сакаш организирај ја и цела Мкд да се собере да идеме у школо, кога директорот на школото рекол да се учи а проф пак не држат настава тогаш џабе ти е и да ги молиш да ти предаваат...

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
леле дај боже и утре да не учиме...правам два тест :jaj:
од четврток може:)

Kajgana Shop

На врв Bottom