Проект Blazing

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
628
Локација
Југославија
658l00.jpg

Проектот Blazing што е предводен од мене (Coolzrock) е завршен и успешно реализиран.Blazing 1.0 е мод за Mozilla Firefox 3.0.4 што ви ја прави вашата Лисица побрза за 30 пати.Овој мод/проект Потекнува од предходниот мој мод : Mozilla Firefox 3 Hacked : 30 TiMES FASTER.Разликата е што предходната верзија имаше многу паѓања,грешки,најчесто грешки во update-от.Во оваа верзија тоа е поправено,побрза е,по стабилна и најдобро е што е официјална,а не само да ја наоѓате по warez сајтовите.

Повеќе информации и download :
Домашна Страна ~ Линк

За повеќе информации пратете приватна порака или
waz.13@hotmail.com

Код:
-Нереализирани Проекти:
-Windows Live Messenger 9.0 на Македонски Јазик
-3BOX Портал

Сега за сега,овој проект е овозможен само на Англиски Јазик,но наскоро можеби ќе биде достапен и на македонски Јазик.

-Минимална Конфигурација :
Иста како Mozilla Firefox 3.0.4

-Оперативен Систем:
-Windows 2000
-Windows Xp
-Windows Server 2003
-Windows Vista

Без навреда ама скептик сум за вакви работи, тоа што линкот за симињање е од рапидшер, и што пишува да се симне со free user ме тера да помислам дека ова е измама за собирање на рапид поени. Прости ми ако грешам

Теоретски неможе да се убрза Firefox за 30 пати. Да кажеше за 30%, поверојатно би било. Вака..... ќе прегори хард дискот од што ќе е брза лисицата :)

658l00.jpg

Проектот Blazing што е предводен од мене (Coolzrock) е завршен и успешно реализиран.Blazing 1.0 е мод за Mozilla Firefox 3.0.4 што ви ја прави вашата Лисица побрза за 30 пати.Овој мод/проект Потекнува од предходниот мој мод : Mozilla Firefox 3 Hacked : 30 TiMES FASTER.Разликата е што предходната верзија имаше многу паѓања,грешки,најчесто грешки во update-от.Во оваа верзија тоа е поправено,побрза е,по стабилна и најдобро е што е официјална,а не само да ја наоѓате по warez сајтовите.

Повеќе информации и download :
Домашна Страна ~ Линк

За повеќе информации пратете приватна порака или
waz.13@hotmail.com

Код:
-Нереализирани Проекти:
-Windows Live Messenger 9.0 на Македонски Јазик
-3BOX Портал
Сега за сега,овој проект е овозможен само на Англиски Јазик,но наскоро можеби ќе биде достапен и на македонски Јазик.

-Минимална Конфигурација :
Иста како Mozilla Firefox 3.0.4

-Оперативен Систем:
-Windows 2000
-Windows Xp
-Windows Server 2003
-Windows Vista

Геј работа...а за ОS Х кај ти е? Вака ќе останам скептик дур не пробам

Нема што да се пробува едноставно ќе го испостира ова на едно 100-тина warez форуми со rapidshare линкови ќе собере којзнае колку поени и рапидшар акаунти ќе дојдат кај него,нема шанси да е 30 пати побрза освен ако не ја правел Чак Норис.

За тоа Free User нема везе.
Пробај го ако сакаш...
Лично јас го направив...
Па што да соберам малце поени...
Инаку да за 30% побрзува.

Coolzrock напиша:

Coolzrock напиша:
За тоа Free User нема везе.
Пробај го ако сакаш...
Лично јас го направив...
Па што да соберам малце поени...
Инаку да за 30% побрзува.

Друже, 30 пати и 30% е огромна разлика :nesvest: И некако не ми се допаѓа тоа што во секој пост потенцираш дека лично ти си го направил. Многу нападно делува.
Иначе секоја чест за програмчево (иако го немам пробано, сепак не е мала работа да се состави било каков програм) и во иднина да се надеваме дека ќе ни понудиш уште нешто. ;-)

И што корист имаме од тоа забрзување на мозилата, сега ја чекам 3 секунди да се подигне со забрзувањето ќе и треба нешто повеќе од две, нас не интересира само побрза интернет врска ако е можно софтверски тоа да го изведеме а не од вољата на провајдерот и за пари.

Друже, 30 пати и 30% е огромна разлика :nesvest: И некако не ми се допаѓа тоа што во секој пост потенцираш дека лично ти си го направил. Многу нападно делува.
Иначе секоја чест за програмчево (иако го немам пробано, сепак не е мала работа да се состави било каков програм) и во иднина да се надеваме дека ќе ни понудиш уште нешто. ;-)
-=-=-=-...
ОК пробај го :)

-=-=-=-...
ОК пробај го :)

Aj пообјасни малку што прави ова на Firefox, што прави на интернетот, што и каде прави (ако прави нешто друго), како ја убрзува, и ОД КАДЕ ТОА ДЕКА Е 30 ПАТИ ПОБРЗО?

Многу ме интересира...

Глуп мод/аддон/штознам што.. што само повеке гарант ке ја замара мозила
Побрза во што? Менење скин?
Како што рекоа ни треба побрза интернет врска, ова симпли сакс.
Иначе рака за трудот, сепак не е ништо.

Имаш за Опера? :vozbud:

Абе ако е глупо иди ти направи го... :pop:

Ете да речеме ти си го напраил...
... па и да речеме дека убрзува 30 пати....
чим си го постигнал ова, значи многу вешто а сепак едноставно можеш да ни кажеш во кратки црти на кој принцип работи тоа, па да се убрза 30 пати.

Пример колата вози 300 км/ч. Ставаш турбина и оп, вози до 9000 км/ч.
Ај да те видам....

Ете да речеме ти си го напраил...
... па и да речеме дека убрзува 30 пати....
чим си го постигнал ова, значи многу вешто а сепак едноставно можеш да ни кажеш во кратки црти на кој принцип работи тоа, па да се убрза 30 пати.

Пример колата вози 300 км/ч. Ставаш турбина и оп, вози до 9000 км/ч.
Ај да те видам....

Шо да ме видиш?
Кола и web прелистувач е друга работа ... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom