Автобуси

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
да ама во тендерот убаво беше напишано дека за најповолен понудувач ке се смета онаа компанија која ке достави најниска понуда. епа сеа никој не му е крив на распашковски шо ја качил цената на автобусите. мислам дека санос беше за некои си 900 евра поскапи од кинезите ама 900х300 се многу пари. а за квалитетот на санос моментално шо се произведуваат да не збориме. тоа е катастрофа, како прв пат да почнале да прават автобуси.
Нема шо да збориш за квалитетот на каросерија, и не како севте да почнуваат туку и севте почнуваат, во каросерија нема ниеден стар мајстор сее збиротина од браварчиња и други мајсторчиња кој сега се учат, а квалитетот им е докурца јас бев во онаа група шо ги тераше оние 100 автобуси за белград,од тие 100 само 4 стигнаа со помали дефеци до белград на другите им требаше тридена да стигнат до београд

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Нели е целото подвозје и мотор од Мерцедес, т.е. доаѓаат готови а ние ја правиме само каросеријата ? Или ?

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
Нели е целото подвозје и мотор од Мерцедес, т.е. доаѓаат готови а ние ја правиме само каросеријата ? Или ?
сега не е ни моторот мерцедес а не па подвозјето. санос секогаш сам си ги праве подвозјата на автобусите а до 2001 година се монтираа мерцедес и ман мотори а сега од како славе ја купи фабриката уградуваат даф мотори.

Нема шо да збориш за квалитетот на каросерија, и не како севте да почнуваат туку и севте почнуваат, во каросерија нема ниеден стар мајстор сее збиротина од браварчиња и други мајсторчиња кој сега се учат, а квалитетот им е докурца јас бев во онаа група шо ги тераше оние 100 автобуси за белград,од тие 100 само 4 стигнаа со помали дефеци до белград на другите им требаше тридена да стигнат до београд
100 автобуси во белград? јас мислам дека се на се во белград се возат околу 20 градски автобуси

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
сега не е ни моторот мерцедес а не па подвозјето. санос секогаш сам си ги праве подвозјата на автобусите а до 2001 година се монтираа мерцедес и ман мотори а сега од како славе ја купи фабриката уградуваат даф мотори.

100 автобуси во белград? јас мислам дека се на се во белград се возат околу 20 градски автобуси
дефинитивно погрешно мислиш верувај

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
дефинитивно погрешно мислиш верувај
вака значи се сто имам напишано тука немам измислено, а ако нешто грешам те молам поправи ме и објасни ми зошто грешам

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
вака значи се сто имам напишано тука немам измислено, а ако нешто грешам те молам поправи ме и објасни ми зошто грешам
кажими од кај имаш сознанија дека во белград има само 20 автобуси

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
на еден српски форум за автобуси прашав колку санос 213 автобуси се возат во белград и еве го одговорот од членот стефан_бгд "Trebalo bi da ih je sveukupno oko 20 komada,u vlasniљtvu su preduzeжa Miсхkomerc i Dumeco". овој дечко знае се за градскиот превоз во белград. може да сте откарале 100 саноси во белград од нив 20-етина да заврши кај приватните превозници во белград, а другите да отиделе во другите фирми низ србија како што се јединство врање итн.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ме интересира дали ова е СЕТРА, некој да знае?

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
ме интересира дали некој знае што се треба да се има за да се добие линија со автобус во македонија? каква дозвола е потребна?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
ме интересира дали некој знае што се треба да се има за да се добие линија со автобус во македонија? каква дозвола е потребна?
Потребните документи ќе ги видиш на сликата подоле, приложи ги тие документи и они ќе те оправат, ќе ти кажат се што треба да донесеш? :nesum:

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
Dali mozi nekoj dami kazi ili da klaj slika kaj se naoga spalnata na avtobusite pozz tnx

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Спална?!
Спална колку што знам...нема во автобуси...
Има такво нешто слично во возовите и кревет во камионите...ама автобус???

Kajgana Shop

На врв Bottom