Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сполај му на бога....
Yea, right....
Фала богу и јас добитен 15.260 добро е вратих некоо пара од чераThun-Basel 2 2:3
Valencija-Hercules 1 2:0
Mahut-1 (Tenis 7:6 i 5:1 vodi) 2:0
Real M.-Real S. 1 4:1
За 3000 15 и нешто... ама Базел губат ништо овие денови ме утепаа вчера на Баерн и Арсенал за 30.000(Систем), денеска на Базел нема шанси да влезе 2ка
Иначе Парма беше чист икс денеска.
Ти за колку ја изигра?
Денес кој сака да фати да не ги игра Интер и Милан! Се очекува Кикс и на двете екипи...
Parma - Fiorentina - X2 (После поразот во купот од парма фиорентина ја научи лекцијата како да игра против нив, а и немаат победа во гости од кога е почнато првенството)
Real Madrid - Real Sociedad - 1
Rangers - Celic - X ( Во првентсвото првиот натпревар кој се играше оваа година помеѓу овие две екипи на 2 јануари заврши 0:2 со победа на Селтик. Селтик се далеку подобри од Ренџерс но моментално во прашање е Шкотски Куп натпревар така да не очекувам премногу залагање на Селтик но сепак ќе си ја одбранат честа и ќе си заминат од таму непоразени минимум со нерешено.)
Valencia - Hercules - 1 (Освен поразот од мајорка оваа сезона Валенсија нема друг пораз на домашен терен! така да очекувам да не потфрлат и да си го задржат местото што води во лига шампиони, а и претходниот натпревар го имаат добиено со 1:2 во гости кај оваа екипа!)
Мое мислење за Интер и Милан
Genoa - Milan - X
Inter - Roma - 2
1-0 :smir:16:30 AROUKA - SANTA KLARA 1 @ 2.00
Незнам како да ја ставам сликата, ајде пиши па да видиш чим не веруваш(не сум јас дете, ебате):kesa: