И мене ми спомнаа една ако збориме за истата, од 14:45 се игра? И пиши ако знаеш у која кладилница ја има..ја барав ја нема таа лига.Имам дојава за утре, од другар кој што игра за клубот. Квота 4.50
Пишете пп. за плаќање.
Побрзо зошто рано се игра.
aj edna dobra pricina zs ne mojs da ja kazis?!И мене ми спомнаа една ако збориме за истата, од 14:45 се игра? И пиши ако знаеш у која кладилница ја има..ја барав ја нема таа лига.
И другите не се лутете али неможам да ја кажам..![]()
aj edna dobra pricina zs ne mojs da ja kazis?!И мене ми спомнаа една ако збориме за истата, од 14:45 се игра? И пиши ако знаеш у која кладилница ја има..ја барав ја нема таа лига.
И мене ми спомнаа една ако збориме за истата, од 14:45 се игра? И пиши ако знаеш у која кладилница ја има..ја барав ја нема таа лига.
Cannes-Racing Strasbourg?Епа ако ја кажам ке ја уплатат сигурно преку еве 50 души пример, а да не ти се верува али не се глупави овие од кладилниците и ке приметат и ке ја блокираат. А и кажано ми е така.. no hard feelings
uplati ja ti de pa posle kazi ni ja!Епа ако ја кажам ке ја уплатат сигурно преку еве 50 души пример, а да не ти се верува али не се глупави овие од кладилниците и ке приметат и ке ја блокираат. А и кажано ми е така.. no hard feelings
хахххххаххаа абе другар не се прави на тошо . Тоа дека не можеш да ја кажи кажи му го на некој друг кој не е поврзан со вакви работи .И мене ми спомнаа една ако збориме за истата, од 14:45 се игра? И пиши ако знаеш у која кладилница ја има..ја барав ја нема таа лига.
Извини не видов дека си "бос на ск. подземје" и поврзан со овие работи.хахххххаххаа абе другар не се прави на тошо . Тоа дека не можеш да ја кажи кажи му го на некој друг кој не е поврзан со вакви работи .
п.с ако мислиш дека подобро да не ја кажиш дали од пришина дека се плашиш да не испадне како мене и да не завршиш како балист кој се одкажа или другата варијанта да се правиш на тошо .