Најдолга DotA партија

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да видиме кој го држи приматот и рекордот за најдолга DotA партија...

Пишете и кој победил/изгубил,дали ви било интересно или мачно :)

Мојата најдолга е од времетраење од околу 110-115 минути,во тогашното интернет-кафе "4" (четворка),баш во моите почетоци во играње дота.

Партијата ја изгубивме,но мерак беше да се гледаат набилдани херои од двете страни,како се пукаат по мапа.
И да,се билдавме меѓу себе :)

Ех јас кога бев бот имав една партија од 150 минути.Со компјутерот против други двајца херои на easy(така ли беше?).Победив ама душата ми испадна.:pos2:

Најдолга партија ми беше пред околку месец дена околку 100 мин. некаде , немав место за да склопам нешто плус и сите имавме пари и се купувавме ако не убиеа ... среќен си легнав зошто на крај сепак тепавме :nesvest:

Интересно беше зошто сите бевме со тенкови Ч)

90 минути ми е најдолга игра победивме ама стварно беше многу интересна игра

sum igral mnogu doti po 90min, i nekad sum tepal nekad sum gubel, i mnoooooogu se pizdam koa gubam partija vo koja iam nadez a 90 min trae,radi nekoja glupa greshka na member od timot.
Btw,nisto poveke od 90 min -.- mislam,moze 95-100min bila nekoja,ali poveke sigurno ne!

У просек играм игри по 85 минути ( ова не важи за гарена, у СС на батлнет ). Да, како што рече голд, секоја грешка на carry-то е фатална, затоа тоа не е за секој. Се нервирам кога на гарена некој ретарди ќе земат 5 агилити херое ( воид, боне, разор, мирана и гондар ), после плачат како тимот на сентинел бил прејак и како во 1в1 ќе ме посерат :uvo:

У просек играм игри по 85 минути ( ова не важи за гарена, у СС на батлнет ). Да, како што рече голд, секоја грешка на carry-то е фатална, затоа тоа не е за секој. Се нервирам кога на гарена некој ретарди ќе земат 5 агилити херое ( воид, боне, разор, мирана и гондар ), после плачат како тимот на сентинел бил прејак и како во 1в1 ќе ме посерат :uvo:

Nema takvi na B.net? o.0 Nikad neam igrano na b.net -.-

една партија 5 в 5 лан со другарите...околку 2 саата и нешто повише....мерак да те е ама на крајо изгубифме па ебати пцувањето шо имаше

Било је то давно некад во Gamezone, партија је трајела 160 минута и од две страни је имао суперкрипове и тако даље и тако даље...

90 минути така нешто мислам и тоа пред некое време беше, толчење до крај :)

120 мин на бнет. Можеби уште ми стои риплејот на forums.dota-allstars.com каде што не се знаеше кој е победникот до последна секунда.

Па незнам мислам одприлика 150 минути сите се знаевне игравне 2vs2 од сите страни имаше mega crips и не се знаеше до крај победник али на крај изгубивне :)

Nema takvi na B.net? O.0 Nikad neam igrano na b.net -.-
Ihmo, на бнет game lvl е барем 4 пати поголем за разлика од гарена. 90% знаат што е ласт хит и дену ( има нубови, ама тие се 10% и си креират игри за нив( dota -ap eu for noobs ) ). На гарена сите влегуваат секаде, а и оние " known Players ' 80% се нубови, не знаат да купат вард, земаат 4 кари у игра.

109min у лан а на гарена (ладдер строго играм) 123мин 5в5

150 min na eurobattlenet 5v5 nemase nieden liver se igrase do kraj vooedno i mojata najinteresna dota u mojot zivot dosega

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom