Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
94-та Јуниор победи против Милениум,Милениум се подобри,Јуниор цела утакмица зона играше срамота,по 14-15 години имаат а зона играат,на крај последен напад имаа шанса Милениум ама промашија и на крај изгубија 4 поени.
Финале :Утре фајнал фор полуфинале 96 градски парк прва утакмица Работнички - Плејмејкер втора Квиско - МЗТ
Тепавме финале Работнички - ( сега играа ама ја мислам Квиско ке тепа )![]()
Шампиони : Работничкиmarko 1996 напиша:Финале :
Работнички - Мзт 1h Градски парк
трето место :
Плејмејкер - Квиско 11h Градски парк
94-та победи Јуниор,судиите у последна четвртина кражба тешка направија ама тоа е,да се играше у струмица гарант ќе земеа Горани,само сега нека се курчат тие од Јуниор ’најдобрата генерација’ на Јуниор,ако оваа е таа тогаш нека се засрамат,2 утакмици победуваат со помош на судиите.
Тоа е пријателе , но реалноста е една сосема друга.Верувај ми од тие 12 , ако 2ца станат играчи јас ќе се откажам од живот(ако сакаш повеќе муабет дај ми мсн94-та победи Јуниор,судиите у последна четвртина кражба тешка направија ама тоа е,да се играше у струмица гарант ќе земеа Горани,само сега нека се курчат тие од Јуниор ’најдобрата генерација’ на Јуниор,ако оваа е таа тогаш нека се засрамат,2 утакмици победуваат со помош на судиите.
Абе брат да беше така немаше некој Горани Баскет струмица да играат у финае туку нај лесните за нас(Јуниор)!Па секогаш е така, јуниор спонзорираат цела лига, полни се со пари, нормално е да освојат.
Горани Баскет со колку странски турнири се закитија, и нема да можат некој мочковци од Јуниор да победат. Немој не ме радуј. Ајде нека им е лезет.
Уствари цела лига ни е таква, и сениорите. Амир Абед уште истура кеш во КФМ, а овие алчни искористуват шанса се полнат со пари, и фени шампион.
Жално за децата што играт, им се губи задоволството и меракот за игра. Затоа ние никојпат нема да направиме некоја позначајна работа во спортот.
Ти ебам мафијашката држава.
Другата сезона Јуниор ќе го јадат во Струмица а зошто да не и во Скопје.Имаа многу среќа што не изгубија и оваа сабота.Но еден ден среќата ќе биде на наша страна94-та Јуниор победи против Милениум,Милениум се подобри,Јуниор цела утакмица зона играше срамота,по 14-15 години имаат а зона играат,на крај последен напад имаа шанса Милениум ама промашија и на крај изгубија 4 поени.