Феминистички / шовинистички изреки

• Креатор на темата Креатор на темата crazy lady
  • Време на започнување Време на започнување
zenite se ili smotani ili rastureni.
koja e razlikata megu terorist i zena? so terorist moze da se pregovara.
Жените се како сарма... Или смотани, или растурени.

п.с. Не верувај на ништо што крвави 4 дена и никако да умре.

Maskite se kako:
avtobus- eden doaga drug si odi
mleko- ako go ostavis ke skisne
mraz- ti go grees on se topi
bumerang- ti go frlas on se vraka

Zosto samo 10% od maskite odat vo rajot? Zatoa sto ako otidat site rajot ke se pretvori vo pekol

1. Мажите се побрзи од жените, жените се полигави од мажите... рогови мислите дека носат :) а за куќата ако си во брак заедничка е :) барем ти така ќе мислеш, делата покажуват чива е :))

Да, но женските ги обожават негативните страни :)) значи за нас истите се позитивни :)) ако ги сакаа позитивните работи ќе одеа со батерии :))

2. Јас како шо знам се ни е природно, жените се тие шо праат пластични операции и носат синтетика :)
тоа можеш без размислување (кое кај тебе не е можно) да го кажеш за жените :) кај мажите само глупавоста е вештачка тоа е со намера да не разберете вие, оти ако праеме маабет на наше ниво никогаш нема да не сванете :)

3. Не, денешните жени не се мажат оти мажите не им предлагат брак :)) коа и предложеш на некоја брак целата е .. леле леле леле ама сум среќна сеа (рипа на сите страни).. да да да секако ќе се омажам.. поради овие причини не предлагаме брак..
п.с. жената во брак станува поголема свиња, барем мажо не и набива комплекси :)

4. Иде да виде шо има у кревет и иде до фриждеро да му донесе јадење на тоа у кревето :))

5. Вики ако тоа за тебе е совршено жалам те оти никогаш нема да најдеш совршенство за себе.. :)
Како до совршена жена? Излажи ја дека пушењето уништува кариес, ги беле забите и ги подобрува гласните жици :)

6. Попаметни... хахахахахахаххахаха Господ здравје да ти дае шо убаво ми го продужи живото со ова смеењето шо ми го приреди :)

7. Чим сите викат дека се интелигентни значи го докажале тоа :)
Ако сите викат за тебе дека си глупа неможе за ништо да го викат тоа... мора да си се глупирала ногу за сите тоа да го кажат :))
:tapp:

p.s. no hard feelings :) don't take this personal :) it's only love :)

zenite se ko avtobus, vleguva izleguva koj stigne.
zenite se kuken rob, sexualna prijatnost i opstestven ukras.
zenata tepajte ja odvreme navreme, ako vie ne znaete zosto- taa znae.

Dobro e da gi imas maskite pri raka koa ti se potrebni. Tie ne se posebno inteligentni no moze da naucat kako da zapalat cigara, da otvaraat vrati i da davaat zadovolstvo u krevet. Se oblekuvaat i banjaat sami i so vreme stanuvaat odlicni milenicinja.:pos2:

Koi 5 ZIVOTNI i se potrebni na edna zena:
lisica okolu vrat
kuna u zeb
jaguar u garaza
tigar u krevet
i MAJMUN koj ke go plaka seto toa:pos2:

Gospod go sozdal mazot, na mazot mu bilo dosadno i resil da mu napravi partner ama mu baral edna raka, pola noga, oko i uvo i ovoj rekol
- A so moes da naprais za edno rebro?

Зошто НАСА испраќа и жени во вселената?
.
.
.
Само затоа што е 70 килограми полесна од машина за перење. :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom