Почина грчкиот новинар Ламброс!

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе е објавена оваа информација, прегледајте ги темите.

Секој ден некој умира ние сме нашле за некој грк да се расправаме...

Еден антимакедонец помалку.
One down, many to go :toe:

За разлика од моногумина тука, јас само ќе го кажам следното:
Бог да го прости! Лесна му земја!
Затоа што:
Кога и да го видев на ТВ го псуев...
Ама, човекот си беше доследен на својата кауза, и се бореше за неа онака како што знаеше и умееше, и, како таков, независно од тоа што ми беше непријател, заслужува почит.
Патриот!
Многу ми е мака што ние немаме Ламброси...и што тој беше на другата страна.
Кај нас имаме заговорници за виткање кичма...компромис...и слични амеби.

neka mu e leka zemjata na covekot.
site nashi " novinari " i samoproglaseni diplomati, moze voda da mu nosat na ovoj "grkot".
dobro si ja vrsese rabotata. :toe:

Бог да му ги прости гревовите, ај деновиве да даде господ и за Караманлис и Бајкојани да прочитаме исто

Бог да му ги прости гревовите, ај деновиве да даде господ и за Караманлис и Бајкојани да прочитаме исто

Потполно се согласувам со постов , посебно со вториот дел ...хе хе...како шо рекоа и неколку души погоре , штета шо ние немаме некој сличен новинар/човек кој жестоко би се застапувал за македонската кауза во ОН...за жал кај нас се многу побројни странските платеници , полтрони и отпадоци од македонскиот народ кои се самонарекуваат независни новинари и експерти

За Ламброс само можам да кажам да почива во мир....... а Меккормак одамна е мој идол.....
Најмногу се смеев кога Ламброс го праша Меккормак што градат УСА во Скопје ...... огромен објект кој треба да биде амбасада или некоја воена база?
На ова Меккормак му одговара "Незнам за што зборувате г-не Ламброс, но ќе проверам и ќе ви кажам.".... притоа смеејќи се под мустаки. Какво реметење.

Бог нека му даде населба според заслугите и за Грците и за Македонците.

P.S. Ќе му треба компромис.

Кај Луцифер нема место за компромиси.

Лесна му земја,
Баш фин човек беше:pos2:

Нека му е лесн црната земја. :pop::pop:
Можеби нашиве треба да научат нешто од покојниот Ламброс.
Понекогаш од непријателот можеш да научиш многу, само ако сакаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom