La fea mas Bella

А може да кажеш што тип на серија ке биде? Нејзини карактеристики?

А може да кажеш што тип на серија ке биде? Нејзини карактеристики?

Дали стварно не знајш. Ова е РУЖНА ЛЕТИ шо беше на Пинк (или е, нз), најголемото срање од серија, за која џабе се потрошени толку километри филмски ленти

Најлош начин да поминеш 300 саати пред телевизор.

feaB_stage_interior.jpg

title.jpg

Најгрдата Убавица (шпански: La Fea Más Bella), е една од најновите продукции на телевизиската куќа Телевиса. Серијата во Мексико започна со прикажување во почетокот на 2006 година. Оваа теленовела се смета за една од најдобрите и најуспешните теленовели во Мексико, во последните 10 години. Серијата е полна со хумор, како и со романтични сцени. Насловната нумера ја испеа мексиканската група Бацилос.

Дали стварно не знајш. Ова е РУЖНА ЛЕТИ шо беше на Пинк (или е, нз), најголемото срање од серија, за која џабе се потрошени толку километри филмски ленти
:tapp: Затоа незнам. Ни сум љубител на шпански серии ни па поготово со такви приказни. Али не велам не. На кој му се свиѓаат такви нека ги гледа не му пречам.

ете одличен ОДГОВОР Драган, БРАВО!!!!!!! јас секогаш гледам обавезно една ваква серија, т.н. шпанска, али Лети ТЕШКО!!!! Нина ја глеав, ја знам приказната, не ми одговара терминот, 9 сабајле

Ова е срање едноствавно срање.
Ама има некои шо гледаат.
Едноставно не е мој вкус.

Добро разбрав дека серијата ќе иде у 9 САБАЈЛЕ??
Па они не се нормални.

Барем да ја стават у 19 наместо другата шпанска што иде а не вака

Е која е поентата да ја даваат на Сител кога цела Македонија ја изгледа на Pink?

Ѕверска серија Најментални луѓе снимале тоа .. неам коментар само солзи!хаха:pos2:

Е која е поентата да ја даваат на Сител кога цела Македонија ја изгледа на Pink?
Koja e поентата? па се шо иде на ПИНк , иде и на Сител
а оваа серија изгледа освен на СИТЕЛ, ќе иде и на Сител 3 :vozbud::baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom