Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro,jasno e toa,nego zasto mislis pa deka sekoj uspesen maz,ke se zavlecka po nekoja partalka?i ne ja davaat samo parite sigurnosta,sto ako nekoj ili nekoja e pun/a pari,a ne e stabilen/na?zasto mislis deka mazite ne go sakaat istoto koe go sakaat i zenite?zar bi zemal ti za zena nekoja nestabilna,da izigrava manekenka po kuka,zar bi i doveril kuka i deca na takva zena koja sama na sebe ne moze da se potpre,zar bi mozelo nekoe masko togas da se potpre na nea?Јас не реков дека нема способни жени.
Но и тие способните истото го бараат во мажот. Сигурно таа успешна жена нема да се завлечка со некој парталко.
Во потсвеста на жената е да бара некој силен(карактерно), стабилен маж, во кого ќе гледа сигурност.
Е ти ме потсеќаш на еден мој забеган другар.Секогаш вели:Жената само к*р и пари сака.E da imash pravo ima i lezbejki za niv ne znam ... :tv:
A be kakvi lezbejki be? Zeshko ne zeNsko!!!E da imash pravo ima i lezbejki za niv ne znam ... :tv:
A be kakvi lezbejki be? Zeshko ne zeNsko!!!
Me boli tit za posle brat! Pogotovo ne ovde i sega! Malku drug mi bese muabetot.:jaj:Ti izgleda ne si go gledal filmot nekoj toa go sakaat zeshko pa ne me skapira ...
Zeshko zeshko ama do koga godina dve pet i posle ???
Nekretnina bato
Исто така да напоменам дека голем број од девојки се декларираат како НЕ материјалисти а уствари се. Значи материјализмот е дојден до тој степен што и самите девојки не се свесни. На многу едноставен начин што самите девојки не си дозволуваат да им се допадне некој неситуиран, верувале или не подсвесно. Докажано 90%.
pa dobro,jasno e toa,nego zasto mislis pa deka sekoj uspesen maz,ke se zavlecka po nekoja partalka?i ne ja davaat samo parite sigurnosta,sto ako nekoj ili nekoja e pun/a pari,a ne e stabilen/na?zasto mislis deka mazite ne go sakaat istoto koe go sakaat i zenite?zar bi zemal ti za zena nekoja nestabilna,da izigrava manekenka po kuka,zar bi i doveril kuka i deca na takva zena koja sama na sebe ne moze da se potpre,zar bi mozelo nekoe masko togas da se potpre na nea?
bez razlika dali e masko ili zensko ,sekoj (koga ke dojde vreme za toa )bara sigurnost.i ne e sigurnosta samo vo parite,najveke e do covekot.a i nikogas ne znaeme sto nosi idninata,se menjaat rabotite,edni se zbogatuvaat ,drugi gubat se.ne moze covek da se potpre samo na momentalnata finansiska sostojba,ima mnogu faktori koi ja davaat stabilnosta,a ne samo parite,koi se relativna i promenliva rabota.
Aпсолутно се согласувам.E tie se najopasni ... jaki na vilica ... ne mozesh da gi poznaesh ... mnogu inteligentni perfidni ... nacitani...abe profi... zaebani igrachi ... mnogu mnogu zaebani
Najvishe zborat protiv sponzorushite ... a kakvi zmii se toa , nevidena rabota :kesa:
Onie sto sedat po kafichi se super bar znaesh so koj si imash rabota , ama ovaa te zaveduva psiholoshki te obrabotuva ... i dur se svestish :uvo: