Ако биде војна...

Ако биде војна

• Вкупно гласачи
    132
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
F

FilipMacedon

Гостин
Оваа тема ја крадам од Грците бидејќи и тие имаат отворена една слична тема,но како и да е вреди да се преиспитаме.
Значи ако Македонија утре влезе во војна дали би се бореле за неа?
(Оваа тема е само за оние што живеат и се од Македонија,другите нема потреба да гласаат,во спротивно ако гласааат модераторите нека пишат)

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
ако е наместена од некои структури за да направат големи пари, како што беше 2001ва, никогаш!

Но ако е војна покрената од народот Македонски, да би се борел за Македонија

F

FilipMacedon

Гостин
ако е наместена од некои структури за да направат големи пари, како што беше 2001ва, никогаш!

Но ако е војна покрената од народот Македонски, да би се борел за Македонија
Јас како што знам секоја војна е водена за да се направат големи пари,така да исто ти е

Делија

Борец за ПРАВДА
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.196
Поени од реакции
35
Еднаш сум бил во војна и никад више...!!! НИКАД !!!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Pa nie sekojdnevno vojuvame. Ne mora da se puka so kalashnikov za da ima vojna. Vojnata e okolu nas, sekojdnevno vojuvame, na site polinja. Se borime so samite sebe, so recidivite od minatot,l so sekojdnevieto, so vnatresnite velmozi, so vnatresnite neprijateli i predavnici, so nadvorwesnite zlodusi, so nadvoresnite naprijateli, so sosedite za dostoinstvoto, identitetot, istorijata, kulturata, tradicijata, so EU za standardite, so vladata, so opozicijata, so goliot zivot, cenite................!

A seto toa e edna svoevidna vojna vo koja se nadevame deka kako feniks, od pepelot, ke izrasne edna cvrsta, stabilna, ekonomski izdrzana, socijalna, drzava na makedonskiot narod.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Мислам дека моментално сите Македонци и вредат на Македонија многу повеќе ако се живи, ама би умерел за Македонија.

F

FilipMacedon

Гостин
Pa nie sekojdnevno vojuvame. Ne mora da se puka so kalashnikov za da ima vojna. Vojnata e okolu nas, sekojdnevno vojuvame, na site polinja. Se borime so samite sebe, so recidivite od minatot,l so sekojdnevieto, so vnatresnite velmozi, so vnatresnite neprijateli i predavnici, so nadvorwesnite zlodusi, so nadvoresnite naprijateli, so sosedite za dostoinstvoto, identitetot, istorijata, kulturata, tradicijata, so EU za standardite, so vladata, so opozicijata, so goliot zivot, cenite................!

A seto toa e edna svoevidna vojna vo koja se nadevame deka kako feniks, od pepelot, ke izrasne edna cvrsta, stabilna, ekonomski izdrzana, socijalna, drzava na makedonskiot narod.
Не за таков тип војна,туку за онаа типична со калашникови и други машини направени против луѓето

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
ако сум мал би се борел а и сите од мојата фамилија еднаш во 2001 имав роднини што се бореа против двоглавите К-учки

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
98
Filipco kolku godini imas ? :toe:

Ako ima vojna ... let me think ... hmmm tesko prasanje ...

Idam ginam u prvi borbeni redovi samo kazi koga i zvizni ... :helou:

F

FilipMacedon

Гостин
Filipco kolku godini imas ? :toe:

Ako ima vojna ... let me think ... hmmm tesko prasanje ...

Idam ginam u prvi borbeni redovi samo kazi koga i zvizni ... :helou:
А ти колку хмм да погодам 14 толку и да имаш повеќе толку ги имаш во главата.

Не е воопшто тешко

Ти и немора да гласаш,веднаш знам дека странството не ти бега

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom