Реклама на македонска наденица

• Креатор на темата Креатор на темата shovinist
  • Време на започнување Време на започнување
Super e!Kakto na vkus taka i reklamata!
S taq nadenica v isktoriata ke vlezem!Ke umrem za neq! :pos:

Acid напиша:
Чекај сега, Македонска е колбасицата или Бугарска? :roll:

Аcid, ама вие зашто не разбирате, че в Б'лгарија "македонско" значи регионално име за б'лгарско. Се едно да кажеш "Смјадовска луканка" или "Шопска салата"

shovinist напиша:
ама вие зашто не разбирате, че в Б'лгарија "македонско" значи регионално име за б'лгарско. Се едно да кажеш "Смјадовска луканка" или "Шопска салата"
...абе много добре си разбират всичко хората ама владата им е такава, а п'к ситуацијата деликатна - со кротце со благо, што не е почнало, то не е св'ршило!

...а иначе брат, рекламата е много добра. Направо ми влјазаха в кр'вната група. Да не ти кажа, че от една седмица минах само на "Македонка".
...оште по велик е филма. С'с сигурност "Мера според мера" е един от нај-добрите б'лгарски филми сниман нјакога. Руси Чанев в ролјата на Дилбер Танас и Стефан Маврудиев в ролјата на Христо Чернопеев са си оставили душата и с'рцето, а Григор Вачков е направо велик. Не се сештам кој играеше ролјата на јане Сандански.
...искам да попитам с'форумниците от Република Македонија гледали ли са този филм?

Не гледаме чувашки ментални мастурбации на големо платно!!

Повторно ли да те предупредам дека ми висиш за на бан поради флод, бегање од теми, пропаганда...??!!!

...мислех да не ти отговјарам ама пустија ми език македонски език пиперлив - зас'рбја ме:

Garfield напиша:

Повторно ли да те предупредам дека ми висиш за на бан поради флод, бегање од теми, пропаганда...??!!!
:D :D :D
...па гледај го на малко платно ако от "големото платно" се коплексираш. Комај освен да банираш се научиш да мастурбираш - ментално де! :pos:

ако ште банираш давај -
С благ благувам мера според мера
С враг врагувам вера зарад вера

Елемаг напиша:
...мислех да не ти отговјарам ама пустија ми език македонски език пиперлив - зас'рбја ме:

Garfield напиша:

:D :D :D
...па гледај го на малко платно ако от "големото платно" се коплексираш. Комај освен да банираш се научиш да мастурбираш - ментално де! :pos:

ако ште банираш давај -
С благ благувам мера според мера
С враг врагувам вера зарад вера

Супер :D

:ban:

Елемаг напиша:
[...а иначе брат, рекламата е много добра. Направо ми влјазаха в кр'вната група. Да не ти кажа, че от една седмица минах само на "Македонка".

Добра е рекламата, професионална. И аз с'м на македонска наденица, с Пиринско пиво за мезе.

Garfield напиша:

И чуваци ли станахте вече
нали бехте татари
Виждам че те срам от за родоотс'пничеството си та си т'рсиш оправдание
Ако си шипт'р е разбираемо
но и така те с'жалјавам :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom