Препораки за игри

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Излезе НБА 2k10 за xbox, ќе искочи покасно за компјутер или ист release date имаат ?

?

..........

Гостин
Дајте некоја игра кажете немам идеа што да си симнам,.... ново нешто:helou:

Pipovski напиша:
Дајте некоја игра кажете немам идеа што да си симнам,.... ново нешто:helou:
нешто ко СТАЛКЕР .....а оваа новата асасин крид пуштена ли е кога излева?

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
Добро е тоа што Risen не е толкава утка како Gothic ама сепак е утка!!

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Денес случајно по торентите ја видов
S T A L K E R - Call Of Pripyat

е сега.....пошто беше најавувана за 2010 дали ова е некој шкарт или играта е предвреме излезена, во секој случај уште малку ќе се симне па ќе видам!?

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569

е сега.....пошто беше најавувана за 2010 дали ова е некој шкарт или играта е предвреме излезена, во секој случај уште малку ќе се симне па ќе видам!?
Таа што ја гледаш е руската верзија + англиски превод.. би требало да е ОК, ќе ја пуштам за 15тина минути.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Таа што ја гледаш е руската верзија + англиски превод.. би требало да е ОК, ќе ја пуштам за 15тина минути.
Пошто дејствието е на територија кај што се збори руски...рускиот јазик е сосем во ред...а некако и поавтентично е....така да англискиот превод не доаѓа во предвид бар за мене кај оваа игра.....

Кога сме тука веќе ....СТАЛКЕР сенките на Чернобил.....оригиналот русите го имаат многу надминато со модот ...СТАЛКЕР исполнител на желби....т.е. играта добива многу голема нелинеарност и има повеќе краеви и буквално може да се игра до бесконечност.

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
Пошто дејствието е на територија кај што се збори руски...рускиот јазик е сосем во ред...а некако и поавтентично е....така да англискиот превод не доаѓа во предвид бар за мене кај оваа игра.....

Кога сме тука веќе ....СТАЛКЕР сенките на Чернобил.....оригиналот русите го имаат многу надминато со модот ...СТАЛКЕР исполнител на желби....т.е. играта добива многу голема нелинеарност и има повеќе краеви и буквално може да се игра до бесконечност.
Прво на мининова после на замунда ја видов!Мислам дека Clear sky беше претешка а за оваа нз многу споро иде симинњањево

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569

Така и е.. разговорите (сите аудио фајлови) се на руски и има англиски превод (subtitle). Лошото е што преводот е правен со Google Translate или Babelfish, па баш ништо не се разбира (ама ич.. на руски да е ќе го разберам до некаде).

Инаку е стварно добро оптимизирана.. со мојата никаква 8600GT лизга на 1680х1050 на high, за разлика од претходните две :)

?

..........

Гостин

И како ВОНЕ ја симна?

Јас сега ја пуштив од замунда да се симиња......а ја гледам на youtube моментално слична ми стои како првите два дела.....

S

smart ass

Гостин

сенките има 7 краја...7 верзии крајни 5 желби има...а ако со декодерот значи не одиш кај Wish granter од припијат ја отвориш вратата одиш во лабораторија на монолит откако ќе направиш пуздер имаш 2 избора да им помогнеш тоа е 1 крај и вториот и најзакон надвор низ централата акција...закон е

Clear Sky некако по не ми се допаѓа иако има интересни новини ама многу крашуваше е сега апдејтот 1.07 е стабилен...ај оваа ќе ја пробам утре...минимум бара пентиум 4 на 2 гигахерци 512 РАМ и исто толку графичка а препорачливо(рекомендед)кор2дуо на 3 гигахерци 2 Гига РАМ и 512 графичка поддржува директ џ 11

едвај чекам утре ќе ја зовријам...аххх море кога ќе земам гроза и СВД мамата:vozbud::vozbud:

а може и АМД атлон 5600 со 1мега кеш ама Duel-core се разбира.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Ако може некој да ми препорача некоја добра RPG во која може да се избере класа Necromancer.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Се појави Saw за xbox360, очекуваме PC верзија :vozbud:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ако може некој да ми препорача некоја добра RPG во која може да се избере класа Necromancer.
Diablo II

A за останати добри RPG (не сум сигурен дали има Necromancer, но сепак се добри):

Silkroad Online
Cabal Online
Metin 2
Ruines of Magic
Guild Wars
World of Warcraft
Aion

рапаич

А бе?
Член од
20 март 2008
Мислења
164
Поени од реакции
6
Чинав нешто за Call of Duty Modern Warfare 2,знае некој дали ќе ја има за PC?

Kajgana Shop

На врв Bottom