Ист. Ќе излезе и за РС до утреИзлезе НБА 2k10 за xbox, ќе искочи покасно за компјутер или ист release date имаат ?
нешто ко СТАЛКЕР .....а оваа новата асасин крид пуштена ли е кога излева?Pipovski напиша:Дајте некоја игра кажете немам идеа што да си симнам,.... ново нешто:helou:
Таа што ја гледаш е руската верзија + англиски превод.. би требало да е ОК, ќе ја пуштам за 15тина минути.Денес случајно по торентите ја видов
S T A L K E R - Call Of Pripyat
е сега.....пошто беше најавувана за 2010 дали ова е некој шкарт или играта е предвреме излезена, во секој случај уште малку ќе се симне па ќе видам!?
Пошто дејствието е на територија кај што се збори руски...рускиот јазик е сосем во ред...а некако и поавтентично е....така да англискиот превод не доаѓа во предвид бар за мене кај оваа игра.....Таа што ја гледаш е руската верзија + англиски превод.. би требало да е ОК, ќе ја пуштам за 15тина минути.
Прво на мининова после на замунда ја видов!Мислам дека Clear sky беше претешка а за оваа нз многу споро иде симинњањевоПошто дејствието е на територија кај што се збори руски...рускиот јазик е сосем во ред...а некако и поавтентично е....така да англискиот превод не доаѓа во предвид бар за мене кај оваа игра.....
Кога сме тука веќе ....СТАЛКЕР сенките на Чернобил.....оригиналот русите го имаат многу надминато со модот ...СТАЛКЕР исполнител на желби....т.е. играта добива многу голема нелинеарност и има повеќе краеви и буквално може да се игра до бесконечност.
Така и е.. разговорите (сите аудио фајлови) се на руски и има англиски превод (subtitle). Лошото е што преводот е правен со Google Translate или Babelfish, па баш ништо не се разбира (ама ич.. на руски да е ќе го разберам до некаде).Пошто дејствието е на територија кај што се збори руски...рускиот јазик е сосем во ред...а некако и поавтентично е....така да англискиот превод не доаѓа во предвид бар за мене кај оваа игра.....
Кога сме тука веќе ....СТАЛКЕР сенките на Чернобил.....оригиналот русите го имаат многу надминато со модот ...СТАЛКЕР исполнител на желби....т.е. играта добива многу голема нелинеарност и има повеќе краеви и буквално може да се игра до бесконечност.
И како ВОНЕ ја симна?Денес случајно по торентите ја видов
S T A L K E R - Call Of Pripyat
е сега.....пошто беше најавувана за 2010 дали ова е некој шкарт или играта е предвреме излезена, во секој случај уште малку ќе се симне па ќе видам!?
сенките има 7 краја...7 верзии крајни 5 желби има...а ако со декодерот значи не одиш кај Wish granter од припијат ја отвориш вратата одиш во лабораторија на монолит откако ќе направиш пуздер имаш 2 избора да им помогнеш тоа е 1 крај и вториот и најзакон надвор низ централата акција...закон еПошто дејствието е на територија кај што се збори руски...рускиот јазик е сосем во ред...а некако и поавтентично е....така да англискиот превод не доаѓа во предвид бар за мене кај оваа игра.....
Diablo IIАко може некој да ми препорача некоја добра RPG во која може да се избере класа Necromancer.