Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Horizont T. 0 - 2 Teteks
Napredok 0 - 5 Rabotnicki naj visko poraz vo istorijata na domasen teren
Pelister 0 - 5 Renova naj visko poraz vo istorijata na domasen teren
Vardar 0 - 1 Metalurg
Skopje 2 - 2 Shkendija dva crveni kartoni
Sileks 1 - 0 Bregalnica prekin
:nesvest:

Ова само кај нас може да го има и никаде не друго место !!!

Два црвени добро но дали гледаше на телајми?

Гледав и за тоа реков ова само кај анс го има резил од држава сме бе закон треба за играчи и службени лица да донесат а не за навивачи

И така репрезентацијата за нигде лигата бетер нека не суспендира слободно УЕФА.

Тоа е стигна време Албанци (да не ги навредам па бан да добијам.. ) да бидат шампиони, а најславните македонски екипи што останаја у прва лига (Тетекс, Вардар, Пелистер) да се борат за опстанок. Па нека не суспендира УЕФА !!! :nerv:

Шо има врска бе Албанци ако се игра како што треба зашто да не бидат(ама ако се игра како што треба)а не парите и моќта пред знаењето и умешноста.

Тоа е стигна време Албанци (да не ги навредам па бан да добијам.. ) да бидат шампиони, а најславните македонски екипи што останаја у прва лига (Тетекс, Вардар, Пелистер) да се борат за опстанок. Па нека не суспендира УЕФА !!! :nerv:

Е друже какво време стигна....не е веќе Југославија!!

А кој е крив затоа што гореспоменативе тимови се слаби!!?!

Аман бе...

so kur barase u Ramstor da igras fudbal so Albanci,slobodno navredi me sledniot pat koa ke te sretnam u grad ako ovde se plasis od ban.Uefa zenskata tvoja neka ja suspendira radi pregolem zamor

А Ренова лани што беше шампион што праеме ?
Ништо ново ако Шкендија годинава освои, ништо нема да биде поразлично.

So ne odi tuka ?!

abe ne znaes i so zboruvas ti , se praes od inaet , zamaras toa :D

Neznam sto mu se lutite na deckovo ama u pravo e.Toa se klubovi sto postigale rezultati i vo bivsa YU i vo R.M i vo evropa.Pa da dojde vreme nekoja si renova ili skendija sto so zakani sto so pari ke dobijat utakmici.A u evropa koga ke ispadnat da igraat ni prvo kolo ne pominuvaat i ne samo sto ne pominuvaat nego se vrakaat so po 5 banki u gol.Sto mu se lutite aj da bide skendija prvak da vidime ako se pokaze i jas bi navival za nea.A VAKA SAMO KURCENE DEME RADI ALBANCITE drn,drn :drk:

^^
Неможе некој да биде подржан што цело време навива против државата во која е роден !! Тој клуб до сеа не покажал никакви успеси со кој може да си дозволи да биде славна МАКЕДОНСКА екипа, а и неможе да биде (прочитај првата реченица). Не го кажав ја тоа за џабе. Македонското првенство треба да го претставува МАКЕДОНСКИ народ, затоа е и нели МАКЕДОНСКО првенство... сеедно терајте си филмот и не ме цитирајте !
@Bekcs ПП:smir:

^^
Неможе некој да биде подржан што цело време навива против државата во која е роден !! Тој клуб до сеа не покажал никакви успеси со кој може да си дозволи да биде славна МАКЕДОНСКА екипа, а и неможе да биде (прочитај првата реченица). Не го кажав ја тоа за џабе. Македонското првенство треба да го претставува МАКЕДОНСКИ народ, затоа е и нели МАКЕДОНСКО првенство... сеедно терајте си филмот и не ме цитирајте !
@Bekcs ПП:smir:
POUBAVO NE MOZE DA SE OBJASNI OD OVA.BRAVO:aplauz:

2pozfh4.jpg

:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom