Криење IP адреса

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Ve molam da mi objasnite strucno al so prosti zborovi

dali e mozno da uploudiram sajt na nekoj provider besplaten na primer tripod i nikoj da ne znae koj go napravil toa , odnosno da ne mi ja procitaa vistinskata IP adresa ?

Dali ako koristam mask programa IP tie mozat da mi vidat koj gi vnel podatocite na toj sajt ?

Ja imam nekoj Hide IP Platinum ( demo ) pa ako moze mi preporacate nekoja takva free programa i nekoj dobar Fre web provider so free hosting na imeto ko sto e xxxx.500megs.com

Fala

Ve molam da mi objasnite strucno al so prosti zborovi

dali e mozno da uploudiram sajt na nekoj provider besplaten na primer tripod i nikoj da ne znae koj go napravil toa , odnosno da ne mi ja procitaa vistinskata IP adresa ?

Dali ako koristam mask programa IP tie mozat da mi vidat koj gi vnel podatocite na toj sajt ?

Ja imam nekoj Hide IP Platinum ( demo ) pa ako moze mi preporacate nekoja takva free programa i nekoj dobar Fre web provider so free hosting na imeto ko sto e xxxx.500megs.com

Fala

Ти во превод сакаш демек нешто хакерско да напрајш а :)
за то неможам да ти поможам :)

Abe ne e hakersko ... ednostavno sajt

dobro be zenski koi se snimaat na kameri dobrovolno a gi gledaat u cel svet ... posto toa ovde ne e zakonski regulirano me interesira dal e mozno i ako e mozno kako e mozno ...nema alzi neam prevare ...parite ke idat od stranstvo vo Makedonija

Nesto ko Hot LINE

dajte be sovet

Само со прокси

Винстон најдов програма работи само со интернет експлорер а за мозила незнам :toe:
Ке ти ја пратам по ПП

Toa proksi mora da go koristam koga ke uplaudiram na sajtot ...i ako e centriran deka e u USA ne moze me otkrijat deka sum aplaudiral vo Makedonija ???

Da be da momci eptem e legalno ama ima papirologija ... ima zenski koi sakaat da se skidaat za stranci

Е па прати линкот наваму :D

Иначе многу е тешко да те откријат, едино ептен ако дојде работата па да бараат логови по прокси сервери итн итн...

Ти го пратив само тоа го најдов на Интернет само незнам колку ке биде корисно не е испробано од моја страна :smir:

Znaci sepak e mozno da te otkrijat i ako koristis proxy ... hmmm zatoa e najbolje da se uplaudira od mesto kaj sto ima free wireles ili od internet cafe

Fala momci mnogu mi pomognavte :smir:

Добро, не знам зошто некој би те барал за ова...освен ако...имаат 18, така? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom