Дали лепите постери во вашата соба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
многу сакам постери...можеби е поради фактот дека никогаш не сум имал испозалепено по цела соба пошто моите не ме пуштаа..

Хехе е баш ме интересира дали лепите постери во вашата соба? Дали има луѓе како мене на кои цела соба им е со постери? Во мојата соба абе нема место кај што неам залепено постер...што знам многу си сакам да лепам постери, така собата ми е пошарена, повесела, + си ги глеам нон-стоп омилените фаци...Ај лов постери :je:!!А вие?

Пред да ја фарбам собата цела беше со постери.Сега само 3-4 имам:)

Порано цела соба ми беше излепена, ѕидот не ми се гледаше. Сега имам неколку, колку да ми плакнат очи.:)

Лепам само националистички постери моментално имам 2

порано цела ми беше со фудбалери и со лавчиња а сеа одкако е кречена иам малце голем плакат со знакот на ВМРО знаме ВМРО и кутлеш:baeh:

Сум лепел порано, сега веќе не.

Слики имам на ѕидовите. Постери не.

постери поретко ама принтам мој слики 37/47 цм фото и си ги пукам на ѕит:smir:

немам постери на ѕидовите, убави ми се вака, бели...:toe:

Da... Porano :pipi:
Sega imam dva samo, Rat Pack, i Dean Martin...
Dosta se... Inace sakam cela soba da mi iznalepena so niv, ama ja iskrecivme pa nesmeam da lepam :)

Порано ми беше цела излепена, на сите можни ѕидови имав. Е не знам што ми стана, одеднаш ги тргнав сите, изгледа сфатив колку натрупано тоа изгледало:nesvest:
Сега имам само една слика во соба, над креветот:pipi:

Лепам постери, ама лепам и цртежи мој.. Сеа у соба два ѕида ми се цели со постери, а еден дел е посебно за цртежите..

И такЕ...

кога бев помал лепев ама сега не :toe:

jas iskreno imam samo eden poster od VMRO-DPMNE. Ama sto imam edno drugarce, ako najdes malo prazno mesto kaj nego vo sobata, jas neznam.... Mislam bukvalno sve e pokrieno so posteri......

Ууу даааааааа!!!! Лепам постери, неможам ако немам ставено бар нешто, многу ми е празно и ме нервира тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom