Случај ЗАЕВ - генерална дискусија

• Креатор на темата drle
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

ben

Член од
22 јули 2008
Мислења
70
Поени од реакции
0
Ваков отчет требаше Заев на судот да му дава...Ама му спрпа, како женче се пикна под фустан кај Шеќерна...И чисто сумљам во вистинитоста на овие на странава...Додека пак мистеријата ќе остане една..Зошто Заев не ги изјави овие на суд, или после војната сите се храбри, и јунаци, а кога била војната јаделе фстаци...???
Veruvam deka ne sakate da i poglednete na vistinata vo oci no dvapati bese osloboden po zalbata na obinitelstvoto pa potoa smenija se i sudii i javni obviniteli
Ako go ostavija da se brani od sloboda kako sto dolikuvase dosega se ke se znaese no lugevo sakaa da go turat apsaana za da minat lokalni izbori
E toa e Film na Stiven Spilberg
e toa e za oskar...
more za 10 oskari alal da im e na cesta

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
Ваков отчет требаше Заев на судот да му дава...Ама му спрпа, како женче се пикна под фустан кај Шеќерна...И чисто сумљам во вистинитоста на овие на странава...Додека пак мистеријата ќе остане една..Зошто Заев не ги изјави овие на суд, или после војната сите се храбри, и јунаци, а кога била војната јаделе фстаци...???
1,пред фактите и боговите молечеле,ама малите богови од дпмне мора да се бранат
2,а како Заев беше двапати ослободуван од притвор а??/ на жими мајка
па сигурно се покажани ,ама за дпмне беше само едно важно заев да се држи во притвор до локалните избори и ништо друго,е жални мои сега го фалеа Миле сега не веруваат во неговиот потпис ,ама менталниот склоп на портокалови послушници им е таков да може да се верува само што ке каже лидерот и никој друг..
2,досега не бев прочитал благодарам бен конечно ВИСТИНАТА КЕ СЕ ДОЗНАЕ не за партиксите послушници туку за искрениот МАКЕДОНСКИ неопределен народ кој сепак знае да цени и расудува, а вие уживајте во вашите конструкции и лаги (ако баба лаже рог нелаже)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.294
Поени од реакции
5.962
1,пред фактите и боговите молечеле,ама малите богови од дпмне мора да се бранат
2,а како Заев беше двапати ослободуван од притвор а??/ на жими мајка
па сигурно се покажани ,ама за дпмне беше само едно важно заев да се држи во притвор до локалните избори и ништо друго,е жални мои сега го фалеа Миле сега не веруваат во неговиот потпис ,ама менталниот склоп на портокалови послушници им е таков да може да се верува само што ке каже лидерот и никој друг..
2,досега не бев прочитал благодарам бен конечно ВИСТИНАТА КЕ СЕ ДОЗНАЕ не за партиксите послушници туку за искрениот МАКЕДОНСКИ неопределен народ кој сепак знае да цени и расудува, а вие уживајте во вашите конструкции и лаги (ако баба лаже рог нелаже)
А ако рог нелаже, Заев сигурно лаже..Сега скока како скокајглушец, ама џабе е ...Бате Бане му удре печат на неговата кариера..Борба за тронот, кој ќе ти стане јасна кога ќе бидат изборите за Претседател на СДСМ..Факти??8 милиончиња си ги пикна в џеб, па сега ќе мафта со некојси факти...

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
А ако рог нелаже, Заев сигурно лаже..Сега скока како скокајглушец, ама џабе е ...Бате Бане му удре печат на неговата кариера..Борба за тронот, кој ќе ти стане јасна кога ќе бидат изборите за Претседател на СДСМ..Факти??8 милиончиња си ги пикна в џеб, па сега ќе мафта со некојси факти...
е или си неписмен или несакш да читаш ,или си глуп..... бирај
8 милион кико легналче на сметка на инвеститорот досега а инвестицијата е 12 милиони па ако незнаеш математика 4 милиони има непродадно деловни објекти ............ за кариерата ти не му се секирај
народот во струмица пак ке си го гласа 17000 гласа во прв круг кога некој ке освои толку нека ми се јави (и кај прочита во обвинението за украдени 8 милиони) или гледаше глас на народот
:pos2:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
2,досега не бев прочитал благодарам бенконечно ВИСТИНАТА КЕ СЕ ДОЗНАЕ не за партиксите послушници туку за искрениот МАКЕДОНСКИ неопределен народ кој сепак знае да цени и расудува, а вие уживајте во вашите конструкции и лаги (ако баба лаже рог нелаже)
Која бе вистина??????:tapp:
Вистината отиде во три ПМ откако Бранко ја потпиша аболицијата...готово, крај, што се уште се мачите џабе, БЦ му го покри газот, крај на приказната.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
таа шо не знаете да ја читате бе полтрони

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.294
Поени од реакции
5.962
е или си неписмен или несакш да читаш ,или си глуп..... бирај
8 милион кико легналче на сметка на инвеститорот досега а инвестицијата е 12 милиони па ако незнаеш математика 4 милиони има непродадно деловни објекти ............ за кариерата ти не му се секирај
народот во струмица пак ке си го гласа 17000 гласа во прв круг кога некој ке освои толку нека ми се јави (и кај прочита во обвинението за украдени 8 милиони) или гледаше глас на народот
:pos2:
:)Кога се нема факти се преминува на лични навреди..Нема да ти вратам, не сум на тоа ниво....:helou:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
а ти се врегаш па вистина знае и да биде болна само има убаво дадено и прочитај си ги сите документи ако сакаш (ben) i se e kako nadlanka

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
:pos2::pos2:Во идризово ќе шрајкувале..причина...пред нос им кидна свежо месо...а таман му земаа мерка..
да да за да ги смират им го донеле ЛАМБЕ сакале нешто повлакнесто:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ljubomoren si Mileve, neli?
Mlad, a minister, zenski mu se lepat, mu tece med i mleko :pos2:
Хехехе,всушност почнав да го сожалувам токму од вакви војничиња како вас,му се лепеле женски?Абе скоро една му се залепи и буквално,иако не целосно според муабетот што се врти окулу “возовите“.

Типичен АВС, мала доза на иронија, голема на мрчаторство, и завист кон поуспешните..Во своите намери да се направи поголем сезнајко и од Ајнштајн на секое поле,со разните Мојсееви планови, газејќи на мртви трупови..Купена диплома?Кога ќе заврши Министерскиот ангажман Миле ќе магистрира во Германија, во Берлин..Може и таму ќе си купи диплома а АВС?Ти дури трујаш на форумов, тој се усовршува, додека ти мрчиш и „солиш“ памет, тој ќе магистрира и верувај, не се занимава со завидливковци како тебе...А твојот одговор знам што ќе биде...Додека тој се пробива, ти ќе тониш во зависта и во љубомората...Од заушките во средно што си ги добивал сигурно од постарите батковци..
Можеби му завидувам на Заев кого лично не го познавам,ама го знае народот во Струмица,а за магистратури во Германија можам само да речам дека ич не верувам во такви приказни особено од фактот кој укажува на тоа дека многумина немаат ни образ да одбранат кај нас некаков научен труд од страв дека ќе бидат откриени колку навистина вредат кога ќе се најде некој да ги праша нешто за што всушност треба навистина познавање.
Сакаш да кажеш додека со нашите пари и акциите во Стопанска и Комерцијална тој си го пробива патот кон ѕвездите,јас и таквите како мене ќе пукаме од љубомора и ќе “се истураме“ врз нашите родители кој никако не сакале да бидат комуњари па да ни обезбедат таква светла иднина и блескава,скоро молскавична кариера па уште од 2002ра да ни обезбедат место во Скопската влада по огромни напори и срдечни заложби на чичо Штерјо и вујче Трифун?
Ааа не,фала,до толку завидлив и љубоморен не сум,особено одкако со својата 18 година го вадам сам лебчето,без да ми купува некој диплома и да ме вметнува во СДС владата и да ми обезбедува директорско место во Скопски водовод па да цицам пари од народот за да ги делам со него.:toe:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
да да за да ги смират им го донеле ЛАМБЕ сакале нешто повлакнесто:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2:Да знаеш само колку ли ме заболе за Ламбе.....колку за ланскиот снег:toe:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
:pos2:Да знаеш само колку ли ме заболе за Ламбе.....колку за ланскиот снег:toe:[/quote
сега знам:pos2: ама и знам дека лажеш :vozbud: воне воне не е важно важно е да си признеш пред самиот себе ,

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
:pos2:Да знаеш само колку ли ме заболе за Ламбе.....колку за ланскиот снег:toe:[/quote
сега знам:pos2: ама и знам дека лажеш :vozbud: воне воне не е важно важно е да си признеш пред самиот себе ,
Вас бе од сдсм не можам да ви се изначудам со какви се не способности располагате....................

Досаден си више...кој те тркала....ајт откачи ми се!!!

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
gi ragledav jas tie uste pred 4-5 dena dokumenti mene me zanima dogovorot za zakup ili otkup na deloven prostor, i najcinot na plakjane na tie isti dukjani

i bas tie dokume nti so se tamo izdadeni ke vidis deka ima i resenija za prestanok na gradba, ke vidis posle koj ja dava dozvolata za gradba i seto toa hronoslki moze vo statijata na ``nova makedonija`` da go dobies hronosloski.

samo se amcam po netov pojke da najdam za de-luks ama nesto slabo ima.
i zaev so ne gi stavi i dokumentite za tender tamo i po koj kriterium de luks ja dobiva gradbata toj dokument ocajno fali tamo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom