L
lubenakov
Гостин
Можеби пак ке дават и на телевизија "ВО ЖИВО" да не го слушаме само најитересното од вестите.
Поарно му е да ќути, Бранко кажа се за него, нема веќе што да кажува, кажано е се!Заев за в среда најави прес конференција во Скопје...............
и што ќе каже? кажи ми со кое лице прво ќе се појави и со која уста ќе каже нешто?Јас лично ќе гледам, баш да видам што ќе кажат, никој на слила не го терат да гледе ТВ. Ама мене ме интересира дали ќе се кажат некој + работи што досега никој не ги знае. Пошто сите (повеќето) знаеме само тоа што ќе го слушнаме од медиумите.
Е баш тоа е најлошото кај нас големи пари се земале.. Црвенковски така ќе го оставе у затвор и он е со него.. како Mafia Sicilana се нашите политичарии што ќе каже? кажи ми со кое лице прво ќе се појави и со која уста ќе каже нешто?
Како што кажав и повеќепати кај нас нема чист политичар така да тоа можеме да го расчистиме а и човекот да не е крив претседателот наш *убав* и *умен* исто ко да го осуди... Го запечати за на век.. Џабе му е сега не пресови, не изјави... БЦ го закопа него.
Најпаметен пост до сега ... ми се смачи да ве читам само глупости пишувате ...Фатете нешто работете да му ебам мајката. Нема аир ни од Бранко, ни од Никола, ни од Зоран...
дај ти као струмичанец кажи нешто паметноНајпаметен пост до сега ... ми се смачи да ве читам само глупости пишувате ...
Koga ke uklucat na Sitel da davat togas slusi go Latas zombito.Јас лично ќе гледам, баш да видам што ќе кажат, никој на слила не го терат да гледе ТВ. Ама мене ме интересира дали ќе се кажат некој + работи што досега никој не ги знае. Пошто сите (повеќето) знаеме само тоа што ќе го слушнаме од медиумите.
Каде се продаваат маичкиве , или пак безпари ги дели Општина струмица а ?Најново во вашите најблиски продавници по промотивна цена:
Исто може и апликација со ликот на ЗЗ:
Најновата молитва на правољубениците Заевски:
“Заев наш, кој си граданачалник, да се свети името твое, да искочиш од затвор, па да се врати царството твое, како во СДСМ , така и во Струмица, лебот наш насушен дај ни го денес, простини ги општинските долгови наши, како што ние им ги проштеваме на нашите должници, избави не од лукавите и тн............“
Ma каков суд. Кога си во опозиција, судот е противуставен и противдржавен.@ nekoj pogore spomna deka zaev ke imal vo skopje press za slucajot ``global``. dokolku press konferencija se smeta za relevantno mesto za isceluvanje na sopstveni grevovi togas voopsto ne gledam smisla za postoenje na institucija sud.