Кој е поромантичен, машките или женските?

• Креатор на темата Креатор на темата *princess*
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се поромантични?

• машките

Гласови: 62 60,2%
  • женските

Гласови: 41 39,8%

• Вкупно гласачи
    103

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Дали сте романтични? Јас мислам дека ние женските имаме повеќе смисла за романтика,,но машките се тие кои треба повеќе да се трудат околу тие работи..Од ваши искуства,,кои се поромантични,,машките или женските? И воопшто, колку сте вие романтични?

Незнам за другите, ја сум си романтична личност.
По default би требало женските да се поромантични, али сепак тоа зависи од карактер.

Да беа женските поромантични, јас сега ќе се осеќав посекси.

помалку има романтични машки, ама се далеку подобри од женските
:pipi:

Генерализациите се творба на незрелиот ум. :helou:

Жените сакаат повеќе романтика, но мажите се тие што повеќе ја создаваат.

Јас лично сум безнадежен Романтичар :)
Обожавам романтика и во уметничка и во љубовна смисла :)
Инаку машките се поромантични , а женските повеќе ја ценат романтичноста.

Јас не сум романтична и несакам романтики ама мислам дека женските се романтичари на зборови(демек сакаат) а машките на дела :) И да напоменам дека нормално постојат исклучоци, да не дојде до забуни и постови од типот "е не е така,јас не сум ваков/ва" :)

Принцезо мала, читај ме убаво сега. Прекини да отвараш милион дупли теми дневно!!!
http://www.forum.kajgana.com/showthread.php?t=6204&highlight=%F0%EE%EC%E0%ED%F2%E8%F7%ED%E8
Еве ти ја и оваа, само без анкета.
Разгледувај го форумов додека мислиш која нова тема да ја отвориш, во ред ли е?
Не ме терај да те банирам за да оладиш малку. Во ред се темите, добро ги поставуваш, ама ги има скоро сите и само со тебе имаме работа деновиве. Аман смири се. Прво разгледај што се` има тука, после креирај.

Сум тип кој секогаш ги запазува естетските работи и убави амбиенти околу себе, така да романтиката ја сваќам како сосила наметната атмосвера и додатно замарање...

Женско и романтика ?
исто како магаре и музика

тие 2 работи заедно не одат :smir:

У мојов случај т.е врска јас т.е женското сум поромантична.. Правам од време-навреме романтични гестови, ама не добивам никаква повратна реакција од негова страна.. И нема фајде од романтика ако и двајцата партнери не се романтичари, бидејќи како што за танго за потребни двајца, така и за ова..

:classic:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom