Здраво Кајганџии. Барав некој добар торрент сајт за HD stuff и го најдов овај но регистрациите се исклучени веќе 1 месец :uvo:. Има ли некој тука со акаунт да пушти invite code . Thanks in advance
Шансите да добиеш покана за hdbits.org се 0.01%. Значи сепак имаш шанса. Сега доаѓа втората работа, мораш да симнуваш минимум 10гб секој месец, инаку отиде акаунтот на гробишта. А и да имаш 10мбпс аплоуд, тешко е да вратиш се што си симнал. Така да... незнам што да ви кажам.
Не е фер . Иначе пред малце направив акаунт на www.hd-bits.ro . Регистрациите се отворени (пробав кун 15:00 денеска затворени беа . Направете си акаунт додека можете.
Кој торент сајт најчесто го користите за пребарување на содржини и зошто ... мене фаворит ми е Мининова .. најпрегледна ми е ..има добар избор на категории за разлика од Пиратскиот залив , и почетната страница ми изгледа како најкорисна .. кој е вашиот фаворит .
Zamunda е дефитивно најдобар, баталете ги останатите јавни торенти полно е со личери, тука ептен ретко ќе најдеш некој неисправен торент и слично плус има полно сидери и влече како улаво секогаш симнувам со 400+
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.