Х
Ханзо
Гостин
А какви мсн финти4ки очекуваш?
Сите бараат програм за разбивање на лозинки ЕПА ТОА НЕМА БРЕ.....А какви мсн финти4ки очекуваш?
:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow
nikoj ne me ferma....
Нема тоа де. Има ум, кој не сака да го користи нека плаче тука, кој сака да го користи ќе сфати дека пробивањето туѓи мсн4иња не ти е потребно освен ако не си манијак или нешто такво...Сите бараат програм за разбивање на лозинки ЕПА ТОА НЕМА БРЕ.....
KILL ZeroStyle :violent1:...Нај веројатно не требаше да се спонат тие мсн финтички. ZeroStyle, ти си крив ! :bip:
Па затоа можеш да напишеш некоја корисна финта за Видноус.Не за рестартирање и такви глупости од кои се јаде ќотек.Некои корисни кои би ни годеле и би ги искористиле.Се разбира, некоја што не била пишана досега:smir:Абе нема да напишам мсн finti4ki. Ај што ќе ме бришат ко тие бач фајловите што ме бришеа, може и казнени поени да добијам
За злоупотреба се и не сакам да учам никој нешто што не би сакал мене да ми направат. Поздрав.
KILL ME!:helou:
А како можам ова да го направам да неможе да биде избришано ?10.Заклучување на одреден фолдер без никаков програм само со код.
cls
@ECHO OFF
title Folder Locker
if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK
if NOT EXIST Locker goto MDLOCKER
:CONFIRM
echo Are you sure u want to Lock the folder(Y/N)
set/p "cho=>"
if %cho%==Y goto LOCK
if %cho%==y goto LOCK
if %cho%==n goto END
if %cho%==N goto END
echo Invalid choice.
goto CONFIRM
:LOCK
ren Locker "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
echo Folder locked
goto End
:UNLOCK
echo Enter password to Unlock folder
set/p "pass=>"
if NOT %pass%==password goto FAIL
attrib -h -s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
ren "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" Locker
echo Folder Unlocked successfully
goto End
:FAIL
echo Invalid password
goto end
:MDLOCKER
md Locker
echo Locker created successfully
goto End
:End
Значи копирајте го кодов во notepad и во линијата каде што пишува
if NOT %pass%==password goto FAIL
зборот password сменете го во кој сакате збор кој и нели ќе биде пасвордот за фолдерот.Зачувајте го како .bat и All Files.
Ќе добиете .bat фајл.Стартувајте го. Ќе ви се отвори заклучениот фолдер.Ставете ги фајловите внатре. Oткако ќе завршите и ќе сакате да го заклучите фолдерот кликнете двапати на .bat фајлот кој претходно го креиравте.Следува прашање дали сакате да го заклучите и внесете "Y"(тоа значи дека се заклучува.Кога ќе сакате да го отклучите фолдерот кликнете 2пати на .bat фајлот,ќе биде побаран пасвордот,внесете го,и....Voila
Викаш на луѓе да пишуваа кирилица, а ти зошто ставаш 4 намесо "Ч"?4екаме мсн финти4ки 6абан, казикако даблокирам плс?
Зошто луѓево со свеж виндоус секогаш се извинуваат за латиницата, ко да немаат една минута да си стават кирилица пред да отворат кајгана?
Немаат сите луѓе смисла за хумор и не ја разбираат.Во тој пост имаше иронија, исмевање на многу корисници на мсн кои пишуваат со 4 и 6 и со w и со уште 300 други глупости кои ги измислуваат.Викаш на луѓе да пишуваа кирилица, а ти зошто ставаш 4 намесо "Ч"?
Екстра финта за почетници: "Ч" се добива кога ќе го штракнеш "/ ' копчето на тастатурата
/// //// ////...нема 4 бе... деем...ччч...aa eве го, на ; билоВикаш на луѓе да пишуваа кирилица, а ти зошто ставаш 4 намесо "Ч"?
Екстра финта за почетници: "Ч" се добива кога ќе го штракнеш "/ ' копчето на тастатурата