Кој е најдобар CS клан во светот?

• Креатор на темата Креатор на темата Пепи
  • Време на започнување Време на започнување
А ти јак ептен.
Мислам дека NiP се најјаки.

nip e sk gaming sea samo bez heaton,navodno se otkazal tipot:helou:

abre Acid samo mu se raspiska na Jack SparoW da ne komentira gluposti na temata a ne napisha koj e najdobar klan spored tebe vo svetot hehe

Денеска се игра финалето на "ESWC Master 2008" турнирот , помегу mTw и fnatic .
Според мене фаворити се mTw , последниот пат на KODE5 ги прегазија fnatic .
hltv3.verygames.net:2705 - HLTV за заинтересираните
Time: 17:00 - 6th of July
Lineups :
fnatic : ins , f0rest , cArn , Archie , dsn
mTw : Sunde , mJe , ave , zonic , whiMp
:helou:

Za mene najdobri se fnatic predvodeni od f0rest :zver::helou:

mTw vs fnatic dd2, result 16:5/6 незнам точно не догледав.. :)

mTw vs fnatic dd2, result 16:5/6 незнам точно не догледав.. :)
6 беше , како што претпоставив , изгазени беа "fnatic" . Проблемот кај нив играњето како Кантер-Терорист страната (CT) , т.е чување бомба , одбрана , тоа им е многу слаба страна .... бтв "Sunde" како игра со авп мамата , не промаши ниеднаш , ненормален.

DSNtw, Нема по добар од него со авп, го гледах еднч играја со едни кланска, со Спарки го гледааме преку ХЛТВ, нека каже и он, не промашува.:baeh:

Тролл сигурен си ? "dsn" можеби порано беше во најдобрите , ама сега вода можи да му носи на "Sunde" од mTw , е тој стварно не промашува , а "dsn" денеска направи неколку киксови со авп , посебно на "B" кој не смееше да ги направи. :helou:

Тролл сигурен си ? "dsn" можеби порано беше во најдобрите , ама сега вода можи да му носи на "Sunde" од mTw , е тој стварно не промашува , а "dsn" денеска направи неколку киксови со авп , посебно на "B" кој не смееше да ги направи. :helou:
Пер, можеби, али ја кога го гледав пред 1 месец буквално не промашуваше, а за сега незнам како стои со авп.

Епа да , али последниов месец "fnatic" се значајно ослабнати , губат 2 финалиња по ред од "mTw" , не се како порано n1.

е Толку ... им помина времето на fnatic...
mTw Rullz

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom