ИСКЛУЧИВО ЗА МАЖИ: Во кој дел Македонија има најубави девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.951
Поени од реакции
5.930
значи кои девојки ви се најсекси, најубави, најсредени нали дали Струмичанки или Скопјанки можеби Битолчанки .......................

Морам да те прашам нешто..тебе досадно ти е или што е?!
што е со тие што се лез на форумов може и тие да одговараат или женските јузери идат на бан за темава?
инаку според мене најубави се девојките од Белимбегово.Село после скопје.Исто познато како населба Илинден,

па има од секаде убави и од 3те града шо си ги набројал...Битолчанките убави се, Прилепчанки:smir:

Секаде има убави девојки, само треба да ги најдеш. :wink:

ИСКЛУЧИВО е за машки прашањево ама ја ќе си е произјаснам пошто ете демократија е :pos:

Фокси бе... Па не значи дека само лез може да дадат мислење на темава... Демек жената како жена не може да оцени убавина на друга жена? На убава жена диар се живо се врти и машко и женско и се... Никој рамнодушен не останува :pipi:

Иначе назад на темата... Најубави девојки... Хмм... Би ги ставила Струмичанките иако само малце лично се имам уверено т.е. имав шанса да се уверам :)
Велешанки... Имав шанса да се уверам... Тоа очи едни светли сите :nesvest:
Ама и Кумановчанки се добри :pipi:

П.С. Надвор од некои генрализации- секаде ги има :)

тие што се лез прво мора да одговорат зашто користат вибратор? :helou:
ова демек отворив две теми па ај ќе давам инспирација за двеет да ми се пунат со постови?
инаку не сум лез и неможам точно да ти одговорам зашто користат вибратор.
Назад кон тема..се кладам дека скопјанки ќе бидат изругани пошто се шмисли вакви онакви..уф едвај чекам.

Назад кон тема..се кладам дека скопјанки ќе бидат изругани пошто се шмисли вакви онакви..уф едвај чекам.

Еј зашто вака сега:icon_redf?Мислам дека секаде има убави ама треба да ги најдеш.:smir:

Еј зашто вака сега:icon_redf?Мислам дека секаде има убави ама треба да ги најдеш.:smir:
не очекувај сериозни одговори од мене на темава се е пишано со доза иронија и сарказам.

Најубави рокерки има во Тетово;
Најдобри Цицки имаат Битолчанки;
Најдобри гзови имаат Струмичанки;
Најубав глас имаат Скопјанки
Нај...имаат...итнатака

Цела држава е полна со убави момци и девојки и ако некој генерализира тоа би било поради неинформираност.

Зависи кој како гледа на убавината ... за мене има во Скопје!!!
Ама сигурен сум дека и во другите делови на Македонија има исто толку убави а на моменти може и поубави:) хаха!!

Пааааа.... Јас сметам дека во мојот крај (Демирхисарско) најубави сме си:)))

bitola definitivno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom