Што повеќе вреди, да се ебе или да се мастурбира

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Да размислиме за практичниот момент и психолошкиот.
Раката си ја знаете од порано. И нели, минале години и не здосадува.
Е сега женска, треба да ја тинтраш, ова она муабети. Кои сите сме скоро согласни дека се тапа.
Ебењето е потопло има тука покул филинг, плус има и цицки па кога е врз тебе балансираш, додека таа ти е прикачена.
Пичето си има предности, но дали има смисла до толку за колку се преставува?
Ракава не ми вели не.. ниту се нервира.. ок и е е секој пат
Дај да му ја намалиме цената.
Па да ебеме полесно.
п.с. абе затоа девојките мразат порничи.. конкуренција

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Зависи од ситуација, ебењето е се разбира поубаво и помераклиски и треба да се искористи во секоја можна прилика(освен ако девојката е грда).
Но од друга страна мастурбација...а бе раката не мора да ја тинтраш и пари да трошиш на неа, и знаеш дека нема да те вара.

Ако би морал да одберам сепак една девојка има многу поголем репертоар од раката.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Нормално, додека се изматкаш да ја најдеш.. Добро некои и женска си имаат. па полесно

Б

БејбиГрл

Гостин
Пичето си има предности, но дали има смисла до толку за колку се преставува?
Ракава не ми вели не.. ниту се нервира.. ок и е е секој пат
Па да ебеме полесно.
Абе џабе ви е оваа пропаганда(ако може така да ја наречам) коа при првата прилика ќе ја замените вашата мила рака за пичка,затоа не си ја преценувајте раката која во никој случај неможе да замени она што го нудиме ние

п.с. абе затоа девојките мразат порничи.. конкуренција
...не, немаме конкуренција воопшто

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
како не таман си е.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Раката сака на било кој начин и на било кое место и во било кое време. Раката нема месечен период.
Троши пари од твојот џеб ама за тебе и само за тебе
Знае како е најдобро за тебе
Не останува трудна
Не пренесува болести
Си ја носиш у џеб
И не правиш ништо погрешно, раката е женски род:)

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Абе гледај баче, рака ко рака, кога си у сушен период(тоа кога чекаш монсунски дожд да заврне) го плескаш додека прстите не ти затрнале. Е сега, кога имаш пичица до тебе(сочно, топло, меко) ке го буташ и ке се смееш од 6ка до 6ка. Но пичето од економски аспекат е по не исплатлива инвестиција од десанка. За да работи десанка ти треба барем еден сапун, така малку да замиеш руката, а за пиче ти треба стан, кола и ред други драгулии-пичке си материне. Затоа десанка и леванка за социјала, а пиче за тие шо имаат....
А да, кога би бирал, секако симит си е симит.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
пиче си е пиче. гласам за тоа.
Па да ебеме полесно.
земи со кампања започни. секој маж да се откаже добронамеро од пиче 2-3 месеци(па и повеќе ако треба) се додека не се намали вредноста на истото =) побарувачката од нивна страна ќе се зголеми. огромна жртва е, ама би требало да се исплати. интересна теза. би требало да инвестираме во рацете :pos: СО ЧИСТИ РАЦЕ!!! ах, гошев. шегобиец низаеден. пастуве!
...а пиче ти треба стан, кола и ред други пичке си материне.
чекај бе, немора да значи. не секогаш е така. се наоѓа и за џабе =) ќе се најдеш некогаш у ситуација па ќе видиш.

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Glasam za picheto... Jesda lev-des brka rabota koa ne e piceto tuka, zord sitaucija koga ne mozes da izdrzis, koga ti se ebe na veliko, pa ides u WC i brkas rabota.. Pomalku vreme se trosi, samo otpetluvas pantolite, gore-dole kratko vreme, isturas vo sholja, a vodata go nosi sekoj trag od ona sto si go pravel..
E sea... Picheto ne e samo piche.. So nego odat vo paket i cicki, g`z, faca (ako e ubava i ako te pali), usta... Pa sea ti vidi..I plus toa.. Posle ebenje, ako zaspies so tipkata.. Mhhhhmmmm... Sto ubavo se spie..

P.S.
Izvinete za fontov, ama net-kafevo e katastrofa..
Pozdrav

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A be jas sum za picheto:)
Ama za nekoi vazi parolata:"Ako ti se pogodi tinkanjeto(masturbiranjeto), zaebi ebenjeto"!

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Не постои некој шо нема да речи ПИЧКА СИ Е ПИЧКА
Десанчето и леванчето се тука кога сакаш, ама кога имаш дупче покрај тебе, пушти ја раката на друго место (ако ме разбирате :baeh:)

С

Сатори

Гостин
Тоа е кога маж не може да си најде жена, па мора со рака да се работи. :pipi:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Тие што ги гледаат женските како само како „дупки„ може да ја имаат дилемата .Самиот чин е нешто неспоредливо , па макар бил и октопод и имал 16 раце.А и женските на крај краева можат да спомнат играчка со батерија или без и бла,бла,бла нема крај .......... глупава дилема:kesa:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Јас сум за ебење...дефинитивно.
Сакам да му е топличко :by:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ако се мастурбира тогаш се развива бицепси кај раката :pos:
А ако ебеш тогаш зависи од позицијата :D:D:D Може скоро и ич да не развиеш мускули ако таа мењава брзини :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom