Каков стол користите додека седите пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Столче старо ..едно 15 год ..пополека термити ке го изедат ......

Голема и удобна Фотеља!! Од што ја експлоатирам до максимум по некои 8-10h на ден, дупка направив од седење... :pos2: :pos2:
таман работа ако седам на столица... ќе ми скапи задников :)

Обично канцелариско столче ...
јес да не е многу удобно али сис ми не дава да се смени ...
се пали мелечката додека седи ...
се вртело столчето ..
оф леле :tapp:

У моментов на коленици сум :icon_lol: Али коа седам, на канцелариско седам :)

Еден стар никаков :))) Мора перниче да стаам во делот кај грбот за да бидам у супер удобна положба.. :helou:

обично, на вртење и со тркалца :)

кај мене дома нема столици него има гајби,баш така современо е напраено... а пред компјутеров седам на гајба скопско таа ми е најудобна :pos2::pos2::pos2:

Se e okolu mene so kompjuteri ili delovi od kompjteri i imam eden laptop tuka so mi se vrtka pa treba da pazam kaj sednuvam a inaku na kancelariska stolica samo problemot e kako da se stigne do nea

Стол многу ретко, најчесто на фотеља сум оптегнат кога не сум в кревет... Абе лаптоп си е лаптоп, подобар од космодиск е :toe:

Дувло! Шо имам една фотеља со каков комфорт располага едноставно не е вистина. Убањи!

На работа седам на една глупа кожна фотеља, која освен што ме праи да изгледам ко квази-директорица, редовно ми го поти и ми прави пилинг на задникот. Во скора иднина го очекувам и раѓањето на мојот прв хемороид. :jaj:

Дома седам на најобично дрвено столче, кое во комбинација со платно е вистински мелем за мојот одран задник.

Изборот на правилен стол е од големо значење посебно ако поминувате долги часови седејќи пред компјутер. Јас имам сменето преку 10 столови од причина што ниту еден не ми се погодил до сега (кичмата ми знае). Искрено најпрактчни испаднаа тарпезариските, озбилно. Се мислам дали да земам од тие канцелариските фотејљи што се вртат, уште таква не сум пробал.
ap123a-r.jpg

Што мислите кој е најправилен избор на стол за работа пред компјутер?

сличен е на овој :smir:

имам обичен стол и онака доста се здрвувам ама 4000ден за поубаво да дадам не ми се дава пошо имам и лап топ па ги менувам и можам да си лежам

канцелариски имам го купив од како одев на физикална терапија за кичмата :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom