A2 - Нов телевизиски канал на А1

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не знам каде сум рекла дека А2 ќе биде албански, може доказ за тоа пред да збориш на памет, дечко?
други тогаш шпекулираа дека ќе бил албански А2
а за А3, БОБИ, сигурна е информацијава, изгледа ќе биде во скоро време

Еј абе А2 има веб страна ?Да ја видам програмата за денес,или па некој нека ја постира тука :)

Aко А3 е албански тогаш не ми ни треба..

btw.. не верувам за тој канал.. прво треба да си средат програмата на А2 саглам па после да пуштат нов.. :smir:

пс. DIJAMANTE незнам од каде ти се тие многу доверливи информации.. ама за 24 дека ќе го дават и вторници ме зафркна.. :pos2: џабе го чекав

Стварно се извинувам, али така пишува во ТВ програма за А1, не сум јас крива

Како може да ја најдам А2 на сателитска? Мојата антена е свртена на Интелсат 10-02, каде што и треба да биде А2. Ресиверот одлично го фаќа сигналот за параметрите што се за таа телевизија, но кога ќе почне да ги симнува каналите, све симнува, само не А2. Може ли некој да ми каже зошто?

Во колку саат има SoutPark на А2, сеа?

Како може да ја најдам А2 на сателитска? Мојата антена е свртена на Интелсат 10-02, каде што и треба да биде А2. Ресиверот одлично го фаќа сигналот за параметрите што се за таа телевизија, но кога ќе почне да ги симнува каналите, све симнува, само не А2. Може ли некој да ми каже зошто?

можи ресиверот ти е штелован да бара само кодирани канали пошто сите канали на тие параметри се кодирани освен А2.

поздрав

можи ресиверот ти е штелован да бара само кодирани канали пошто сите канали на тие параметри се кодирани освен А2.

поздрав
Ресиверот не ми беше штелован за кодирани канали, намерно подесив да бара само слободни програми на тие параметри, но не ми најде ништо. А кога ќе бодесам да бара и шифрирани и нешифрирани, ми наоѓа италијански програми од пакетот на Скај, но не ми ја наоѓа А2.
Инаку фала што се потруди да ми помогнеш.

Зар гледате аматерски телевизии како што е А2....каде што ни еден тајминг не е точен...а за А1 и да не зборам оти таму вестите од што се многу точни знаат некогаш и во 19:11h да почнат...кретени аматерски со копиран стил!!!

:smir:

Името не ми се допаѓа А2 би требало да биде А1 плус како што беше порано..

Името не ми се допаѓа А2 би требало да биде А1 плус како што беше порано..

...или пак Б2 од кај знаеш може после В3. Шах!

Него Идол е новиот ОТ. Филмови јок. Телевизија Реприза. Е тоа е правилното име на телевизијава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom