Фан клуб - РК Вардар

тука дури и пишавеше некој вардар финале ќе играл, кој ти дава мкд клуб да игра такво нешто. многу ми е криво што се паднавме со овие романициве, да игравме со сан антонио боље ќе беше, нормален термин и поквлаитетни судии а ова е трагедија у 12 саат термин л ие тоа за спорт

Затоа сега е 8...

--- надополнето ---

18-11 е моментално, сега ако не фатиме прикчлучок никогаш нема...

леле, колку ме нервираат ова романциве, послаби се од нас а не победуваат исто како ние со публика што правиме надчовечки напори, тоа боли

Ајде 18-12, ајде да ги ебеме им ебам крвта циганска :vozbud:

тука дури и пишавеше некој вардар финале ќе играл, кој ти дава мкд клуб да игра такво нешто. многу ми е криво што се паднавме со овие романициве, да игравме со сан антонио боље ќе беше, нормален термин и поквлаитетни судии а ова е трагедија у 12 саат термин л ие тоа за спорт
А што е битен терминот жити бога? Што ти прави тебе разлика дали у 12 дали у 6 вечер... Судиите си се коректни и на место. Не ја барајте вината кај другите секогаш соочете се дека само на домашен сме добри. Џабе и да одиме понатака со некоја среќа ќе треба да одиме на гостовање 1000ка за да бидеме ко домакини па да имаме шанси...

И две минути имаат!

--- надополнето ---

Утнавме зицер за 5 разлика :tapp:

А што е битен терминот жити бога? Што ти прави тебе разлика дали у 12 дали у 6 вечер... Судиите си се коректни и на место. Не ја барајте вината кај другите секогаш соочете се дека само на домашен сме добри. Џабе и да одиме понатака со некоја среќа ќе треба да одиме на гостовање 1000ка за да бидеме ко домакини па да имаме шанси...

како копенхаген го победивме на гости? и без публика тоест без комити

И уште еден, неверојатно што све одбрани овој :nesvest:

како копенхаген го победивме на гости? и без публика тоест без комити
Ќе ти кажам кога ти ке ми кажеш зашто Вардар ги тепаше Ренова, а изгуби од Тиквеш... Копенхаген не е исто со решица...

Да ти ебааааам, со играч повеќе два пати уткаме еден на еден зицери и сега може да се сликаме само :tapp:

Абе како е можно зицери да промашуваат.Па и она десноно крило матер му еббам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom