Александар Wallace
Струмички
- Член од
- 2 јануари 2008
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 5
Што ке кажете за Steam верзија и дали некој игра на истата ?
Е горат братче,ама кога ќе играш со нив..незнам дали ќе останеш на ова ниво на кое што си сега..не зборам буквално за тебе зборам за сите..:helou:steam bratce ti e programa preku koja igras na steam serveri...e tam citeri nema ama pa zatoa tamo igracite se :nerv::nerv::nerv:
epa za toa sranje ja 3 meseca se izmacuva dodeka go zema ali da ti kazam isplate se.... a inace toa ke ti doe kako orginal CS znaci ako sakas da go imas mora da si go kupes ili da si naes nekoj validni kreditni kartici na int :smir:Стим програма ? ја мислам дека е посебна кантер со акаунд слично на б.нет а што е далеку по добро од нон - стим . . е . . имам мерак за тоа сранје Стимот
epa za toa sranje ja 3 meseca se izmacuva dodeka go zema ali da ti kazam isplate se.... a inace toa ke ti doe kako orginal CS znaci ako sakas da go imas mora da si go kupes ili da si naes nekoj validni kreditni kartici na int :smir:
imam samo neso da te pitam WTF ?!?!?! Niso posebno ??? ili pa celo vreme si u minus 10 skor pa zatoa ne ti se sviga bas :pos2::pos2::pos2::smir:Ништо посебно, само што имаш избор на многу сервери и се играат буквално сите мапи... Имам Steam ама пак си играм на нашите сервери претежно. Коа има место на кајгана увек сум таму...
Има Vac-Secure античит, веруј нема читери 100 посто. Иначе играта се купува преку програмчето Steam кое можеш беслпатно да го најдеш на steam.comа сигурен си дека нема читери ? и со што се заштитени серверите , има некој анти-чит ? и . . колку ти излезе се вкупно за да го купиш стимот ?
Немај гајле не сум 10 у негатива, иначе ај ти кажи ми што е разликата, кантер ко кантер, јес да има некои с*ања кои ја праат играта подобра и има подобри играчи ама кантер си е кантер...:nesum:imam samo neso da te pitam WTF ?!?!?! Niso posebno ??? ili pa celo vreme si u minus 10 skor pa zatoa ne ti se sviga bas :pos2::pos2::pos2::smir:
ehhh sea kanter si e kanter ali prvo tuka znaci citer nema da naes ( ne vikam deka na kajgana ima ) za mesto sekugas ima za igranje so top igraci i mojta omilena opcija pa boze mirc da e ugradeno u CSНемај гајле не сум 10 у негатива, иначе ај ти кажи ми што е разликата, кантер ко кантер, јес да има некои с*ања кои ја праат играта подобра и има подобри играчи ама кантер си е кантер...:nesum:
ehh ti pa imajki gi glupite amerikanci so si ostavat pass i broj na kartickata oti da troseme nie pari koga mozeme na drug steta da napraveme ovoa u krvta ni e600 ден е МИСЛАМ го имате у југотон со играта:pirat: