Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
Тони Гацев
Петровиќ Даниел
Петровиќ Мики
Станоев Фидан
Кузманов Лазар
Златев Диме
Вареловски Александар
Сашко Тодоров
Бунгуров Милан
Златко(пампурот)
Миле(дулот)
Ајет Мустафов

Незнам баш презимиња на сите ама колку можев најдив

A be luge so pravi Tikves be . Moze li nekoj da mi kaze koe mesto e i dali ima nekoja sansa da idat barem u 2 liga . Sramota e za klubot ako ostane na ova da bide anonimen , a gi ima edni od najvernite navivaci vo Makedonija :helou:

Тиквеш ако оваа година не се врате во втора лига другата 100% имаме одличен млад состав составен само од Кавадарчани
Јас го предлагам Сашко Тодоров за капитен одличен одбранбен играч

Абе ако флезиме 2 лига и публика ке се врате, ЛОЗАРИ секако ке бидат во поголем број отколку за ФЕНИ.... Само се чека вистинскиот момент, и се ке биде топ, исто како порано :baeh::baeh:
Цитирам еден професор од гимназијата- Порано луѓето на лозје не одеа за да одат тиквеш да го гледат :pos2::pos2::pos2:

Абе ако флезиме 2 лига и публика ке се врате, ЛОЗАРИ секако ке бидат во поголем број отколку за ФЕНИ.... Само се чека вистинскиот момент, и се ке биде топ, исто како порано :baeh::baeh:
Цитирам еден професор од гимназијата- Порано луѓето на лозје не одеа за да одат тиквеш да го гледат :pos2::pos2::pos2:

Море питај некој постар од на татко ти генерацијта каа играл Тиквеш немало деца у школото сите дифус беганката да стадионот еее времиња биле тоа даа чути доста лафите за тоа носталгија ме ваќа це размрсолавам дааа :pos2:

Де бе даа не се замарајте наскоро ќе го гледаме Тиквеш пак во втора-прва лига
Само ако остане Бунгурот спонзор :smir:

glavna+za+na+blog+1.JPG

Ако оде вака работта за втора лига нема ни да сонујме.Немат ни припреми затоа шо сите се на факултет или на работа а слушам кизо и даниел петровиќ да не се вратиле во Неготино.Инаку во недела ќе играат во Неготино со Вардар неготински пријателска.А разбрав дека Вардар се засилил со 5-6 играчи на Пелистер на позајмица ама незнам колку е точно ама во главно допреле до некоа пара а не каа кај нас се на послужавник чекат и затоа никоаш нема да не биде.

Да даде господ да ги заебат у Неготино да не му даат пари и да извисат и да си дојдат у Кавадарци у Тиквеш и тогаш виќе ќе има пукање :D:D

А да на Гацо и на Даниел му било понудено пак да играат за неготино но тие побарале по 2 евра за да одат да играат до крајот на сезоната таму, незнам сега дали прифанале неготино

А да на Гацо и на Даниел му било понудено пак да играат за неготино но тие побарале по 2 евра за да одат да играат до крајот на сезоната таму, незнам сега дали прифанале неготино

Јас знам дека Гацо само му рекол наброј 2000 евра и идам одма а Петровиќ со Кизоа наводно отишле освен нешто ако не ги заебат знаиш таму еден куп празни ветувања му даваа ги лажеа али ќе видиме.:toe:

Незна мене ми кажаа дека Гацо и Даниел двајцат побарале по толку за да одат
За Гацо сигурен сум дека нема да отиде додека не му ги набројат парите

Незна мене ми кажаа дека Гацо и Даниел двајцат побарале по толку за да одат
За Гацо сигурен сум дека нема да отиде додека не му ги набројат парите

Ами ногу јасно да го ебам Гацо два пати нема да го лажат ногу му е гајле него си оде на работа плата си зима за Црна Река играе и од таму некој динар зима и ваму горе за Тиквеш ќе игра пошто Милето бунгурот му е другарче али како и да е добро би било и Даки и Кизо да играат тогаш ќе имаме поголеми шанси за у втора лига пошто осетно ќе биде засилен средниот ред Кизо,Даниел,Миле дулот Златето Пампурот е туа Ѓошето,Фидан тоа е екипа за респект мислам :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom