IMBA сум кога...

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
а клетвата ја заборави... колку повеќе демиџ ќе му направиш (откако ќе ја пуштиш) толку повеќе ќе ги цица.... луд си ти со доктор се прави трипл кил не само дабл.. само треба да си паметен

Тројките го владеат светот, петките седат во научни институции.

а клетвата ја заборави... колку повеќе демиџ ќе му направиш (откако ќе ја пуштиш) толку повеќе ќе ги цица.... луд си ти со доктор се прави трипл кил не само дабл.. само треба да си паметен

Е добро де,дупло од 1800 е 3600.
А кентаур има армор,плус HP

Да не збориме што после ќе биде само 1000ка за рексарот,зашто ќе немаш да пуштиш дагон.

Ајде,нека биде он со тие items,јас само два ми требаат на кентаур,и два на рексар.
Да видиме колку пати ќе не убие.
Лоши математики праите,кај ви е арморот,кај ви се item-ите на кент и рексар?

Или они со патиче ќе играат цела партија?

Е добро де,дупло од 1800 е 3600.
А кентаур има армор,плус HP

Да не збориме што после ќе биде само 1000ка за рексарот,зашто ќе немаш да пуштиш дагон.

Ајде,нека биде он со тие items,јас само два ми требаат на кентаур,и два на рексар.
Да видиме колку пати ќе не убие.
Лоши математики праите,кај ви е арморот,кај ви се item-ите на кент и рексар?

Или они со патиче ќе играат цела партија?

Moze moze,eden do drug ako se epten blisku,samo stun i kletva i ulti i kraj,moze i ti ke umresh ko ke zavrshi stunot ali oni 2ca od kletva ginat pa sho saka neka e.Toa kletvata e naj imba magija na dotava -.-

Најимба сум кога ќе се вратим од чаршија пивнат и играм Дота со Techies. Пред секое самоубивање пишувам: Allah Uechber :pos:

Вчера една од најдолгите партии негде 80 минути скор со луната имав 35 10 негде не е кузнеј шо ама слаб ми беше тимот :) негде 50 убоства имавме само наспроти приотивниците 60 негде :)

God kako moze da imas tolku golem oset so taa strelata na Mirana inace jas nekako ne igram so toj heroj a i gleam mnogu retko spojuvaat Desolator i patkata za brzo odenje sto e ovaa novata

Јас немам изгубено партија со: Баланар,Јакиро,Баратрум,Бане,Лина и енигма

Ај првите три,скоро и да можат 1 вс 3/4...
Ама вторите три,зар ти си толку добар,или едноставно јак тим имаш па не губите партии.

Lina максимум двајца ќе згине пред да остане без магии :)

Па и тимот врши голема работа во 5v5 ама во 1v1 Лина и Бане се скоро непобедливи ако ги имаш погодено спојките, а со енигма само во тим имам играно. И ако имате клан на ГГ пиши го името или тагот за да ве најдам или пак испрати покана за да влезам.

Добро, лина и бане се непобедливи, браво.

Како може два disable/support херои да бидат непобедливи? Бане елементалот е еден од најдобрите дизаблери у играта, заспива еден херој, прави жаба на друг, фаќа во улти на трет, но во никој случај не е непобедлив. Лина е нуке/супорт, не разбирам како може да биде некој таков непобедлив, но добро, нека ти мине меракот.

Aбе пишав скоро непобедливи. И по шо Бане е како шо кажа еден од најголемите Disablers во 1в1 можиш да тепаш некој и без да те допри, а Лина со (scepter,boots of travel,refresher) во 1в1 можи партал да те напрај а после можи и да си земиш(shiva,silence i hex/dagon) и ела турни ја освен ако играш со(магина,трол,урса и др.)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom