Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ke moze li nekoj da ja najde "praznici se blizat" od reklamata na COCA COLA ama na makedonski.

Јас имам мало списоче...:kesa:

Whatcha think about that - The Pussycat Dolls и Миси Елиот
Trag u beskraju - Oliver Dragojevic
Raindrops - Sash ft Stunt
Dangerous- Kardinal Offishall feat. Akon

Јас имам мало списоче...:kesa:

Whatcha think about that - The Pussycat Dolls и Миси Елиот
Trag u beskraju - Oliver Dragojevic
Raindrops - Sash ft Stunt
Dangerous- Kardinal Offishall feat. Akon
Чекај на ПП за некоја минутка.

Skid row - 18 and life , Youth gone wild, I remember you, Breakin down, Monkey business, Wasted time, Ghost, Psycho Love, Place of me... :toe:

може малце е подолг списоков ама се надевам дека некој ќе биде доволно љубезен да ми ги даде :pipi:

[zEUs];1921697 напиша:
Skid row - 18 and life , Youth gone wild, I remember you, Breakin down, Monkey business, Wasted time, Ghost, Psycho Love, Place of me... :toe:

може малце е подолг списоков ама се надевам дека некој ќе биде доволно љубезен да ми ги даде :pipi:
Да почнам од првата.
На пп за 1-2 мин.

Мене па на Far away ме асоцира ама чим велиш дека не е....:toe:
А како успеа овде да ја слушнеш песнта, па и да ти се засвиѓа :icon_lol:

[zEUs];1921697 напиша:

По ПП за 5 мин.

[zEUs];1921697 напиша:

Ајде оваа остана, па да ти ја пратам.
ПП за 1-2 мин.

Еј да не знае некој како се вика песната кога завршуваше вчерашната епизода? Со оној Лукас, сестра му и тоа шо ке ги сечат на градите и ке и пишуваат "Y" Ако знае некој како се викаше песната кога завршува филмот плззз нека каже! :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom