Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми треба една постара песна (година-две ми се чини), денс е, нешто во текстот пее "bringing back my smile (или bring me back my smile) to a brighter day..." И потоа нешто "Look into the sky above" или слично...
http://www.watzatsong.com/EN/my-query/68641.html тука има мало делче ако ви е од помош!

Песнава шо ја даваат за Т-НоМе рекламата, ју мејк ми фил хепи или како и да ојт, некој да ми каже како се вика и кој ја пее?

слушав на радио имаше инструменталка од оро песнана од јелена од србија за на евровизија... така подолго трајт и многу е уба...:pipi:
ако имат некој или ако знајт како/каде да ја најдам...:vozbud:

Ако ја има некој да ми ја прати Heal me од Sunrise Avenue ќе ве молам, по пп.
Благодарам однапред :pipi:

слушав на радио имаше инструменталка од оро песнана од јелена од србија за на евровизија... така подолго трајт и многу е уба...:pipi:
ако имат некој или ако знајт како/каде да ја најдам...:vozbud:

Имам јас една, ама не знам дали збораш за истата
Ќе ти ја пуштам по ПП, па види си ти

DJ Shog - Feel Me (Duderstadt Uplifting Intro vs. Inpetto Vocal Remix)
Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Niels Van Gogh & Thomas Gold Remix)

Итно ми требаат... :nesum:

G@rfielD јас ги најдов ама во склоп на албуми, не знам колку сакаш така :)

G@rfielD јас ги најдов ама во склоп на албуми, не знам колку сакаш така :)
Знам, ги има у Стејт оф Транс 350... таму и ги слушнав :) ми требаат посебно... ако може некој да ги најде ок, ако не, ќе мотам у 350-кава да ги слушам :pos:

Па види на торенти, можеш да си селектираш кои песни ги сакаш од албумот.

Тоа е проблемот... 350-кава е снимена у живо, 8 саати, еден фајл... сегде е така снимена. Пробав посебно да барам уште пред да пишам овде, али немаше. Не е битно... ќе се снајдам некако ќе пробам да ги исечам :) Фала у сваки случај

Да не ја има некој од Лидија Кочовска(мислам дека она беше),вака иде песната: Ангел мооојјј,ангел мооој за тебе се би дала...итн итн.Ваљда се вика Ангел мој:icon_lol:
Фала однапред.

Да не ја има некој од Лидија Кочовска(мислам дека она беше),вака иде песната: Ангел мооојјј,ангел мооој за тебе се би дала...итн итн.Ваљда се вика Ангел мој:icon_lol:
Фала однапред.

Тебе ти е испратена.

Nicole Scherzinger - Baby Love JR Ro Remix, некој?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom