Што се случува со владиниот Вечер? не објавуваат секакви коментари!

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Дали ви се има случено последниве дена да коментирате со културен коментар против ДПМНЕ и културно да им кажете дека лажат, а коментарот воопшто да не биде објавен.

Мене ми се случило и тоа последниве 10 дена ниту еден не ми имаат објавено. Порано објавуваа, но откако еден ден се случи на секој десет против власта да имам еден за власта од тогаш некој ги има искарано да не објавуваат коментари кои ја реметат нивната политика!

Каква цензура!

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Дали ви се има случено последниве дена да коментирате со културен коментар против ДПМНЕ и културно да им кажете дека лажат, а коментарот воопшто да не биде објавен.

Мене ми се случило и тоа последниве 10 дена ниту еден не ми имаат објавено. Порано објавуваа, но откако еден ден се случи на секој десет против власта да имам еден за власта од тогаш некој ги има искарано да не објавуваат коментари кои ја реметат нивната политика!

Каква цензура!
ВЕЧЕР го сметаш за сериозен весник ? Аман бе, па повеќе ми личи на трач таблоид т.н. ЖОЛТ ПЕЧАТ.:toe: Кога сите официјални медиуми известуваа дека од експлозиите во Албанија имаше 10 жртви, Вечер објави бројка од 60 или 80 не ме фаќај за збор, која сеуште не е достигната. Можеби се консултираат со некоја гатачка ?!:pos2:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
А, кој го сметаш ти за сериозен и добар дневен весник ? А, како второ, што незначи дека го бранам Вечер, туку ете ме изритира.. сакам да кажам бар они беа најблиску до бројката, други викаат дека имало минимум 100 работници во фабриката, а загинале 6-7.. најди ми ја логиката.

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
загинале 20.. значи најблиску биле сите останати, најдалеку вечер

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
И мене истото ми се случува на СДСовските весници :toe:

Така да не биди параноичен, еден “про-владин“ неможе да се носи со 9 про-комуњарски.
:)

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
А, кој го сметаш ти за сериозен и добар дневен весник ? А, како второ, што незначи дека го бранам Вечер, туку ете ме изритира.. сакам да кажам бар они беа најблиску до бројката, други викаат дека имало минимум 100 работници во фабриката, а загинале 6-7.. најди ми ја логиката.
Не станува збор дека другите се многу сериозни дневни весници, само не се толку несериозни како Вечер. А, тоа со бројките само како пример го наведов, што се се прави со цел зголемување на тиражот. Премногу се опседнати со тоа „ Вечер прв дознава„ па често пласираат непроверени информации од типот „ Грција стави вето...„ и сл.:toe:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
И мене истото ми се случува на СДСовските весници :toe:

Така да не биди параноичен, еден “про-владин“ неможе да се носи со 9 про-комуњарски.
:)
Точно.

загинале 20.. значи најблиску биле сите останати, најдалеку вечер

Иначе.. загинале 20 ? Што зборуваш бе пријателе.. кој твои црни 20, тоа уште не им се знае бројот, ти викаш 20..

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
вечер е најлош тип на пробугарско-српско-татарски весник

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Не станува збор дека другите се многу сериозни дневни весници, само не се толку несериозни како Вечер. А, тоа со бројките само како пример го наведов, што се се прави со цел зголемување на тиражот. Премногу се опседнати со тоа „ Вечер прв дознава„ па често пласираат непроверени информации од типот „ Грција стави вето...„ и сл.:toe:
можеби се доволно читани на интернет, ама тука низ Ресен во трафикиве колку што доаѓаат толку и си ги враќаат назад

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
абе по кој пат да ви повторам,престанете со ситно партиски провокации.

а темава мислам дека заслужува канта.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
можеби се доволно читани на интернет, ама тука низ Ресен во трафикиве колку што доаѓаат толку и си ги враќаат назад
Не може да стане збор за читаност, само ако го отвориш електронското издание. Колку се продава ?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
За мене на Вест ми е со најшут наслови, ко магазинот Свет е.
Иако другите содржини се в ред.

Обично кога имам време читам најмногу 3-4 дневни весници, па горе доле самиот човек е способен да направи реална проценка на некои пренапумпани текстови.

Нив ги интересира тиражот пред се, меѓутоа секако и бонус парите од “нарачаните“ текстови.
Скоро и да нема медиум кој не е под некое политичко-бизнис влијание.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
вечер е најлош тип на пробугарско-српско-татарски весник
Де де.. ок, ајде сега кажи го твојот НАЈОМИЛЕН НАЈМАКЕДОНСКИ весник???

:pos:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
За мене на Вест ми е со најшут наслови, ко магазинот Свет е.
Иако другите содржини се в ред.

Обично кога имам време читам најмногу 3-4 дневни весници, па горе доле самиот човек е способен да направи реална проценка на некои пренапумпани текстови.

Нив ги интересира тиражот пред се, меѓутоа секако и бонус парите од “нарачаните“ текстови.
Скоро и да нема медиум кој не е под некое политичко-бизнис влијание.
Во овој случај се сложувам со тебе, само да не избегаме од темата. За жал кај нас од независно новинарство нема ни „Н„ , ама Вечер е нај тапа.

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
абе по кој пат да ви повторам,престанете со ситно партиски провокации.

а темава мислам дека заслужува канта.
зашто мислиш. зашто е против интересите на ДПМНЕ? како што во канта влегоа сите теми досега што биле против ДПМНЕ, а оние против СДСМ се оставаат и покрај тоа што за разлика од оваа во нив се изнесуваат вистини, со како што рече еден админ да имало дискусија.? тоа не му одговара на некој член на ДПМНЕ???

Kajgana Shop

На врв Bottom