DotA совети - Генерално

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
јас троллот би го играл со
Power Treads
Butterfly
2x Splash
Helm Of Dominator

еве ви едно видео, троллот со овие итеми убива 5 души ;)

Поздрав!

јас троллот би го играл со
Power Treads
Butterfly
2x Splash
Helm Of Dominator

еве ви едно видео, троллот со овие итеми убива 5 души ;)

Поздрав!

Хах глупости. Левиатан само да пуштеше улти и гз ќе го направеја а уште подобро некој да имаше хекс. Срање клип и срање билд за трол кој никогаш нема да успее во про игра.

Imaat 2 stunera, + minus armor od gushot na leviatant, plus obsidian distroyer ima ulti so moze na troll da mu zeme poveke od pola hp..

Ednostavno hendikepira ni se.
Tolku im e shkolata.

Abe srustvo ne mozam da najdam crack za warcraft III da ne go ima nekoj ili da ne znaete nekoja strana od koja mozam da go simnam:helou:

Ајде вака кажите шо да правам за да играм дота на батл нет?

Ќе ми одговоре некој?

Како да потврдам дека сакам да имам некого во мојата листа ме аднуваат и ништо не ми стасува кај треба да отидам ? :toe:

Како да потврдам дека сакам да имам некого во мојата листа ме аднуваат и ништо не ми стасува кај треба да отидам ? :toe:

Dole desno kaj monitorcinjata ke ti se pojavi eden zvuchnik..stisni go ke ti izleze prozorec i ke idesh accept..

AKO SAKAS DA POBEDIS DOTA SAMO TREBA DA KLIKNES NA TROLL I IC DA NE TE BOLI K*R !!! ina4e troll e najbolje heroj za 1v1 ili po naski na rekica sam na sam:D ako ima nekoj pojak neka pise a ako ima nekoj so ne veruva neka pise na youtube the best dota hero 1v1 i kraj !!! aj pozz tolku od mene ina4e mozete da me najdete na gg kisnam acauntot mi e ceki a imam i tim taka da na gg ako saka nekoj tim na tim slobodno neka poveli :D ajd sega pozz
ПОЈАК од трол ти е усрса и тоа ти го казувам 100 % ако сакаш да пробаме адни ме на гарена crazy_hooligan ми е никот па ке се пробаме јас урса вориор ти трол па ке се увериш ПОзз!:helou:

абе тинкер 1в1 никој не го тепаааа ( хекс (у случај на лоши рефлекси и орхида може)) ако сака и мортред со 6 дивајна нека дое :baeh::baeh::baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom