Ako vise mora da e Canella neka bide taa od Aerodrom, so crvena ambalaza.
Bidejki otkako se oddelija gazdite postojat dve Canelli, od koi drugava e vo Kapistec t.e. na raskrsnica Ruzveltova i ambalazite im se plavi.
Pravat daleku polosi torti.
Фала ви многу за советите.сеуште немам нарачано ама ке биде во блиска иднина.Ке ви кажам од каде сум купила и како сум задоволна.Поззз и не заборавајте ви должам по едно парче.....во некоја прилика
Јас би ти ја препорачала слаткарницата " Кувертира". Знам дека има малку чудно име,а и не е извикана како Канела и Палма,ама прават проклето добри торти,богати со филови и многу вкусни.А и декорациите на тортите им се топ.Имаат мнооооогу работа па ако се решиш за торта од кај нив подобро да си порачаш минимум една недела порано. Поздрав
Kanella onaa na kirilica napisana, prodavaat parcinja od tortite sto gi nudat pa mozes da probas nekolku pred da se resis koja da ja zemes. Dekoraciite im se super, a i kvalitetot na tortite. Ja preporacuvam markiza, iako i ostanatite se top. Stela ne gi biva, kako industriski se, romantika sredno, mocart si gi upropastija tortite, a grijaz- neznam.
оди во Апче кај универзална прават феноменални торти по нарачка дури и по нацрт ако така сакате.....серизно една другарка зема цоколадна за роденден и мммммммм........3 парчињаааа хахахахах и не се толку скапи...бар колку сто јас знам
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.