TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
А 2001 кај беше?
И ВМРО да не ти се криви ако се искараш дома со твоите?ДПМНЕ ја искара МАКЕДОНИЈА СО Грција (за аеродромот), Бугарија, Албанија (со визите), Косово (со непризнавањето), Србија (Со големите шанси за признавање на Косово), Русија (со влегувањето во НАТО и лошите услови за ЛУКОИЛ, поради тоа што му даде ексклузивитет на ОКТА да продава неквалитетни горива), Европа (се скараа со европратеникот Фуере), ММФ (не почитуваат ништо)..
сега останува уште еднаш да го признаеме Тајван.. па да свати овој народ колку безврска власт има Македонија
Па него како.И ВМРО да не ти се криви ако се искараш дома со твоите?
ха ха ха
мислам дека и вие не верувате во тоа што ве тераат да го кажувате
Исправка: Да не беа досега СДСМ во последниве години, FYROM ќе ја немаше. Без СДСМ и денес не би имало дискусија за ДРН, ДРК или слични “имиња“...Да не беа досега СДСМ во последниве години, Македонија ќе ја немаше верувајте дека не е се во скокањето.. Кој лае - Не каса. не е се во храброст и патриотизам пред медиуми, форуми, гласила... некогаш покажи мудрост и реши ги проблемите на паметен начин.
веројатно некои пробугарски иницијативи на ДПМНЕ...Те молам објасни ни кој се тие што не тераат баш ме интересира?
odgovor na mesto ....nieden clen na sdsm ne dal javna izjava za menuvanje na imeto ...kantaверојатно некои пробугарски иницијативи на ДПМНЕ...
да се навратиме на темата...
дадете барем еден доказ, барем една изјава на некој член на СДСМ дека името треба да се менува, во спротивно барам од администраторите да се затвори темата зошто служи за лечење на фрустрациите на некои членови на ДПМНЕ
Прво ќе те замолам да не ме врзуваш индиректно или директно со политички партии,затоа што јас се гордеам со фактот дека сум политички неутрална и единствена грижа ми е земјава.ха ха ха
мислам дека и вие не верувате во тоа што ве тераат да го кажувате
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ај врати се на темата............веројатно некои пробугарски иницијативи на ДПМНЕ...
Точно така. да не беа СДСМ ќе ја немаше Фиром, ама ако го немаше фиром немаше да ја има Македонија, зашто ако си малку повозрасна ќе ти текне за тоа што се случуваше во деведесетите кога Македонија беше под силно ембарго од Грција, а на тоа никој не реагираше, да не забориваме дека преку Грција увезувавме се и сешто од нафта, храна, облека... нашиот северен сосед беше под власт на Милошевиќ, балканот во војни, албанија беше уништена да не зборувам за Бугарија.Исправка: Да не беа досега СДСМ во последниве години, FYROM ќе ја немаше. Без СДСМ и денес не би имало дискусија за ДРН, ДРК или слични “имиња“...
odgovor na mesto ....nieden clen na sdsm ne dal javna izjava za menuvanje na imeto ...kanta