БУГАРИЈА = ЕУ?

Статус
Затворена за нови мислења.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Ако читаш навистина толкова често бугарски медиуми,треба да си видел што за коментари се дават под статиите.
....
vidish fmi, ko za chudo katadnevno vi gi chitam novostite i da znaesh deneshnive vi se „na nivou“ pogotovo ovaa statija http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/04/15/makedonec-vzel-che-otkril-i-amerika-seriozno.116331
samo neznam koj od kogo gi prepishuva i objavuva vestite - utrinski vesnik od vas ili obratno, no bar vo edno ste istomislenici - Драган отдавна е објавен за б'лгарин в Б'лгарија.

a za komentarite:pos2: - chekam od tebe tvoe viduvanje

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
vidish fmi, ko za chudo katadnevno vi gi chitam novostite i da znaesh deneshnive vi se „na nivou“ pogotovo ovaa statija http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/04/15/makedonec-vzel-che-otkril-i-amerika-seriozno.116331
samo neznam koj od kogo gi prepishuva i objavuva vestite - utrinski vesnik od vas ili obratno, no bar vo edno ste istomislenici - Драган отдавна е објавен за б'лгарин в Б'лгарија.

a za komentarite:pos2: - chekam od tebe tvoe viduvanje

Neka dojde i clenot Vanco Mihajlov, Human, i drugite bugarcinja da pisuvaat nesto, me interesira sto ke pisat, i pokraj ova..

V

viktora

Гостин
Kade se be tatarcinava da ne otidoa da :drk::drk: a?Ne za drugo da ispukaat negativna energija.

Член од
31 март 2011
Мислења
14
Поени од реакции
1
Ох лелееее, македонец открил Америка. По некоа година ке излезе дека првиот астронавт не бил Гагарин, а македонец.
Абе луге, не сметате ли дека сите ви се смеат за вакви глупости?
Прочитаите коментарите на обичните македонци под статиата на Утрински и други.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Ох лелееее, македонец открил Америка. По некоа година ке излезе дека првиот астронавт не бил Гагарин, а македонец.
Абе луге, не сметате ли дека сите ви се смеат за вакви глупости?
Прочитаите коментарите на обичните македонци под статиата на Утрински и други.
eeeee DA, smeshno e , no istovremeno i zhalosno za vas- :pos2:aaaaaaabe najdovte od utrinski vesnik li ? c c c c c :aplauz::aplauz:

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Бугарија најмногу од сите земји во источна Европа во 2010 година ги намалила воените трошоци

2011 - 09:31 |

Бугарија во 2010 година најмногу ги намалила воените трошоци од сите земји во централна и источна Европа, покажува годишниот извештај на Меѓународниот институт за истражување на мирот (СИПРИ).

Според Институтот, сместен во Стокхолм, Бугарија минатата година ги скратила своите воени расходи за 28 проценти.
Летонија ги намалила своите трошоци за 26 проценти, а Албанија, Грција, Унгарија, Литванија и Словачка за по над 10 проценти.
СИПРИ пресмета дека најголемите намалувања на воените расходи во Европа се регистрирани во држави од централниот и источниот дел на континентот (во материјалот изричито не се кажува дека Бугарија најмногу ги намалила своите воени расходи од сите земји во Европа).
Институтот овие тенденции ги објаснува со последиците од економската криза и недостигот од финансиски средства, во кои се западнати овие држави.

http://www.sitel.com.mk/dnevnik/balkan/bugarija-najmnogu-od-site-zemji-vo-istochna-evropa-vo-2010-godina-gi-namalila-voenite

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Оваа Киргистанска колонија за која зборувате е мошне интересна.

Член од
6 април 2007
Мислења
1.095
Поени од реакции
443
Уште поинтересни се и некои феномени поврзани со добивање на неjзиното државjанство како спас и предуслов за успев. Што мислиш ти?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Интересно е што се мисли дека нејзиното државјанство е спас или предуслов за успех, иако далеку далеку од тоа.
Тоа е само лист хартија. За бришење гз.

Какоууу да ти кажам...

Тоа ти е исто како на некој ретардиран да му дадеш диплома од Оксворд а одпозади пишува made in европската колонија на киргистан.
Да кажеме...

Инаку сум шетал низ свето и сум бил у Киргистан.
Интересно е на некој начин, мада овие европските киргистанци шо ни се не се баш питоми...

Член од
6 април 2007
Мислења
1.095
Поени од реакции
443
Тоа е се што смисли за еден проблем коj стално го забранува македонското општество, а бога ми, и форумов? Слабо, дечко, добиваш кец.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ти си бил ли у киргистан ?
Имаш ли роднини таму ?
Како е ?

Чувате ли теписони по ѕид сеуште ...?

Интересен народ се, само овие тука шо ни се не се баш питоми, како што и реков...
Еднашка една мрсничка... абе гризе ли та гризе се уплашив оваја си велам, чункиш немит видено колбасица во животот, сакаше да и ја завијам во хартија малку и дома да однела на жените таму...

V

viktora

Гостин
Уште поинтересни се и некои феномени поврзани со добивање на неjзиното државjанство како спас и предуслов за успев. Што мислиш ти?
Drugar i 200.000 Albanci zemaa Makedonsko drzavjanstvo i sega se MAKEDONCI???Daj ne bidi smesen.Bugarskoto drzavjanstvo e za edna upotreba isto kako toaletnata hartija .Ja upotrebuvas za u stranstvo i koga ke zavrsis rabota ja gitkas.:baeh:

Член од
19 јуни 2009
Мислења
156
Поени од реакции
53
Drugar i 200.000 Albanci zemaa Makedonsko drzavjanstvo i sega se MAKEDONCI???Daj ne bidi smesen.Bugarskoto drzavjanstvo e za edna upotreba isto kako toaletnata hartija .Ja upotrebuvas za u stranstvo i koga ke zavrsis rabota ja gitkas.:baeh:
тие 200 000 кога го приклучат северозападниот дел кон Косово или Албанија што ќе направат со македонскиот пасош? :tapp:

V

viktora

Гостин
тие 200 000 кога го приклучат северозападниот дел кон Косово или Албанија што ќе направат со македонскиот пасош? :tapp:
А што ако и тие Македонци што зеле бугарски пасоши и ја приклучат пиринска Македонија кон Р.Македонија ШТО ЌЕ ПРАВАТ СО ТИЕ ТАТАРСКИ ПАСОШИ?:toe:

Член од
19 јуни 2009
Мислења
156
Поени од реакции
53
А што ако и тие Македонци што зеле бугарски пасоши и ја приклучат пиринска Македонија кон Р.Македонија ШТО ЌЕ ПРАВАТ СО ТИЕ ТАТАРСКИ ПАСОШИ?:toe:
350 000 пиринци секое утро со таа мисла се будат како да станат антички лепотани со писмо старо 70 000 години и Груевски да им троши парите за споменици :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom