Ti kazaa sto se dokazi, i sea valjda ti e jasno deka gi nemash. A toa shto ti "dokazuvash" edno, a jas mislam drugo spored mene voopshto ne e problem, tuku normalna rabota. Ako tebe ti e problem sto nemaat site mislenje isto so tvoeto..... toa vekje e problem .Mислев на „логички докази“, имаш такви...
Јас мислам дека имам.
Единствен проблем е што ти кажуваш дека времето е 4та димензија, а јас дека е основа на сите димензии, паралелна димензија.
Благодарам,
Што беа докази?Ti kazaa sto se dokazi, i sea valjda ti e jasno deka gi nemash. A toa shto ti "dokazuvash" edno, a jas mislam drugo spored mene voopshto ne e problem, tuku normalna rabota. Ako tebe ti e problem sto nemaat site mislenje isto so tvoeto..... toa vekje e problem .
Се откажуваш.....грешка си не ти треба баш многу англискиот во овој случај....математичките изрази се универзални.Благодарам,
но ќе морам да научам уште многу зборови и изрази од англискиот јазик....
Eпа...ќе треба да учам повеќе математика.....Се откажуваш.....грешка си не ти треба баш многу англискиот во овој случај....математичките изрази се универзални.
Зошто бараш работи за кои признаваш дека се уште не си спремен да ги разбереш (нели ти фалат уште работи од математиката) нема секој време да одговара на твоите желбиEпа...ќе треба да учам повеќе математика.....
Хмм..ај кажими хипотетички пример за математички доказ на мојава теорија?
За да имам одприлика појма како би изгледал математичкиот доказ за вакво нешто!Зошто бараш работи за кои признаваш дека се уште не си спремен да ги разбереш (нели ти фалат уште работи од математиката) нема секој време да одговара на твоите желби
Скраја да е....Јас мислам дека некој од админите или модераторите треба да ја заклучи темата...овде од мистерии ги имаме само чудните начини на кои работи умот на Аг0рА, ако е и за тоа доста се десетина страници.
:pos2:Скраја да е....
Ние/јассамо се обидуваме да најдеме начин да го објасниме времето...
Хмм...тоа последното, дека умот ми работи, ќе го сфатам како комплимент.
Значи признаваш дека имаш 4-5 личности во твојата глава ?Скраја да е....
Ние/јассамо се обидуваме да најдеме начин да го објасниме времето...
Хмм...тоа последното, дека умот ми работи, ќе го сфатам како комплимент.
Не, ниту ги имам.Значи признаваш дека имаш 4-5 личности во твојата глава ?
Теоретски , само на мртов не му работи умот , па ти како сакаш свати го .
Ако сум мртов , како може да пишувам dumbass ...Не, ниту ги имам.
Тие личности се во твојата ( НЕ МОЈАТА!!! ) глава.
Хмм...ова требаше да го сфатам вака:
теоретски ти си мртов?
теоретски,можеш да бидеш бот....Ако сум мртов , како може да пишувам dumbass ...