Чкембари се чирот на Битола:bbor:!!Чкембари се најдоби!
Чкембари се брат деца до 15-16 години и 5-6 души повозрасни шо не прат ништо во живото и ги „организират“ демек овие помалите во навивањето. Си влечат блага ретардација и се квази нацисти или скинери, а уствари образование немат ни 2 одд. и поимот нацизам немат појма шо значи, ама спремни се да умрат за него.Чкембари се чирот на Битола:bbor:!!
Така ама еден за австралија да видиш како го слегоја во Сингапур.... па преседе 24 часа на аеродром и со наредниот авион си го продолжи патувањето.Рекламата на А1 кажува се за градот Битола. И јас сум битолчанец ама реално ако збораме то е се во Битола.
п.с. "Шо е бе да не ме слезиш од авионо".
Богами не знам мои три последни ''видувања'' со нив видов све само не деца од 15-16 години...видов бараби со дебели вратови и сите дечки во години најверојатно беа на хорс или фолијаши во најмала рака...Чкембари се брат деца до 15-16 години и 5-6 души повозрасни шо не прат ништо во живото и ги „организират“ демек овие помалите во навивањето. Си влечат блага ретардација и се квази нацисти или скинери, а уствари образование немат ни 2 одд. и поимот нацизам немат појма шо значи, ама спремни се да умрат за него.
Краток опис на Чкембарите, вака ко за неупатени.
И јас во младоста „чкембар“ бев, сеа ко ќе имам можност сум обичен здрав навивач на Пелистер.
Квендолинко чуј,поштовам дотерана цура,а тоа подразбира и добро негувана девојка и хигина на високо ниво,и прафем се нанесува само на чиста кожа...Еве и јас нешто да кажам за битолчанките (демек како битолчанка, морална обврска ми е ).
Значи, установивме дека не сите битолчанки се пуфли. Факт. Ама пак само за нив како да се збора. Значи, вака-така најинтересни се.
После, една друга предрасуда кај мажите во Битола е тоа дека ако некоја е посредена и издотерана-пуфла е. Значи се создава некаков психолошки штит кај машката популација тука и автоматски девојката се осудува на пуфлаџилук.
Значи да резимираме и во Битола и секаде има кремки, даркерки, типки, и незнам ти шо друго, а за дотерани не ми е јасно оти сме подотерани од скопјанки на пример. Јас разгледувајки слики вака од кафулиња некој скопски па и не видов некоја рзлика.
Ќе ти го коментирам само болдот и то шо ти следи од него:Богами не знам мои три последни ''видувања'' со нив видов све само не деца од 15-16 години...видов бараби со дебели вратови и сите дечки во години најверојатно беа на хорс или фолијаши во најмала рака...
Него не мене не ми смета тоа кај нив нека се дрогира и тоа е за луѓе:bil: нека биде скинер ке се освести кога тогаш ке сфати дека Ромпер Стомпер е само филм,највеќе ме вади од кожа тоа ''Да даде господ да се врати 1963...''
Taa песна преоѓа граници на навивачка доскочица и влага во морбидност,мене пцуење колнења не ме занимаат и не ме вреѓаат ни најамалце ''Од пцуење деца не се прават од колнење гробишта па ич''
али некој да се сити на национлна трагедија на толку лешови оставени луѓе што се пред се твој народ е тоа е претерано..
pffffff nema veze toj grad zboruvaat kako siptarkski!abe kaj moze bitola ubav grad
:SHEVCENKO:
На ова реклама мислеше
http://www.youtube.com/v/MLs14atQWaQ&rel=1
не се гибајЧкембари се брат деца до 15-16 години и 5-6 души повозрасни шо не прат ништо во живото и ги „организират“ демек овие помалите во навивањето. Си влечат блага ретардација и се квази нацисти или скинери, а уствари образование немат ни 2 одд. и поимот нацизам немат појма шо значи, ама спремни се да умрат за него.
Краток опис на Чкембарите, вака ко за неупатени.
И јас во младоста „чкембар“ бев, сеа ко ќе имам можност сум обичен здрав навивач на Пелистер.
А ти си лфдсјлхс.Тамара е најголема ПУФЛА!!!
Незнам дали се пуфли, шмисли, прцли како куро ви сака викајте ги, битнио моменат е дека се глупи фкрај. Такви се и шо појќе се браните сами, то поќе докажвате дека е вистина. Дури не ве пофали некое машко џабе ви е. Е така.