Што мислите за Битолчани?

D

drle

Гостин
Рекламата на А1 кажува се за градот Битола. И јас сум битолчанец ама реално ако збораме то е се во Битола.

п.с. "Шо е бе да не ме слезиш од авионо".

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Чкембари се чирот на Битола:bbor:!!
Чкембари се брат деца до 15-16 години и 5-6 души повозрасни шо не прат ништо во живото и ги „организират“ демек овие помалите во навивањето. Си влечат блага ретардација и се квази нацисти или скинери, а уствари образование немат ни 2 одд. и поимот нацизам немат појма шо значи, ама спремни се да умрат за него.

Краток опис на Чкембарите, вака ко за неупатени.

И јас во младоста „чкембар“ бев, сеа ко ќе имам можност сум обичен здрав навивач на Пелистер.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Рекламата на А1 кажува се за градот Битола. И јас сум битолчанец ама реално ако збораме то е се во Битола.

п.с. "Шо е бе да не ме слезиш од авионо".
Така ама еден за австралија да видиш како го слегоја во Сингапур.... па преседе 24 часа на аеродром и со наредниот авион си го продолжи патувањето.

Инаку Битолчанец сум. Па немам некое мислење за Битолчани освен што некој се отпојке занес.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.754
Поени од реакции
49.418
Чкембари се брат деца до 15-16 години и 5-6 души повозрасни шо не прат ништо во живото и ги „организират“ демек овие помалите во навивањето. Си влечат блага ретардација и се квази нацисти или скинери, а уствари образование немат ни 2 одд. и поимот нацизам немат појма шо значи, ама спремни се да умрат за него.

И јас во младоста „чкембар“ бев, сеа ко ќе имам можност сум обичен здрав навивач на Пелистер.
Богами не знам мои три последни ''видувања'' со нив видов све само не деца од 15-16 години...видов бараби со дебели вратови и сите дечки во години најверојатно беа на хорс или фолијаши во најмала рака...

Него не мене не ми смета тоа кај нив нека се дрогира и тоа е за луѓе:bil: нека биде скинер ке се освести кога тогаш ке сфати дека Ромпер Стомпер е само филм,највеќе ме вади од кожа тоа ''Да даде господ да се врати 1963...''
Taa песна преоѓа граници на навивачка доскочица и влага во морбидност,мене пцуење колнења не ме занимаат и не ме вреѓаат ни најамалце ''Од пцуење деца не се прават од колнење гробишта па ич''
али некој да се сити на национлна трагедија на толку лешови оставени луѓе што се пред се твој народ е тоа е претерано..

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Битолчани....хммм....а бе лујџе ко лујџе. И арни и лоши ги имат в Битола.

D

Delux

Гостин
Еве и јас нешто да кажам за битолчанките (демек како битолчанка, морална обврска ми е :pos:).
Значи, установивме дека не сите битолчанки се пуфли. Факт. Ама пак само за нив како да се збора. Значи, вака-така најинтересни се.
После, една друга предрасуда кај мажите во Битола е тоа дека ако некоја е посредена и издотерана-пуфла е. Значи се создава некаков психолошки штит кај машката популација тука и автоматски девојката се осудува на пуфлаџилук.:pos:
Значи да резимираме и во Битола и секаде има кремки, даркерки, типки, и незнам ти шо друго, а за дотерани не ми е јасно оти сме подотерани од скопјанки на пример. Јас разгледувајки слики вака од кафулиња некој скопски па и не видов некоја рзлика.
Квендолинко чуј,поштовам дотерана цура,а тоа подразбира и добро негувана девојка и хигина на високо ниво,и прафем се нанесува само на чиста кожа...
Инаку зборот пуфла ми е крајно смешен збор,и убаво е да не се користи

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Богами не знам мои три последни ''видувања'' со нив видов све само не деца од 15-16 години...видов бараби со дебели вратови и сите дечки во години најверојатно беа на хорс или фолијаши во најмала рака...

Него не мене не ми смета тоа кај нив нека се дрогира и тоа е за луѓе:bil: нека биде скинер ке се освести кога тогаш ке сфати дека Ромпер Стомпер е само филм,највеќе ме вади од кожа тоа ''Да даде господ да се врати 1963...''
Taa песна преоѓа граници на навивачка доскочица и влага во морбидност,мене пцуење колнења не ме занимаат и не ме вреѓаат ни најамалце ''Од пцуење деца не се прават од колнење гробишта па ич''
али некој да се сити на национлна трагедија на толку лешови оставени луѓе што се пред се твој народ е тоа е претерано..
Ќе ти го коментирам само болдот и то шо ти следи од него:

Вака: незнам за твоите фамилијарни врски со '63 (не ме ни интересираат :smir: , да не ме сфатиш погршно немам ништо лично против тебе)
Ама знам дека битола секоја година досега ја фаќа по една '63 со односот од Скопје. Зато има и таква песна од навивачите. То е пример за гневот кој го чуствуваат Битолчани кон Скопјани.

Он Топик. За новиот наслов.
Супер си сме ние Битолчани:vozbud:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не знам, не би рекол дека треба да се користат загинатите скопјани за навивачки доскочици. Колку што јас знам, никој не треба така да се однесува.
Инаку, битолските морони (оние кои тоа го пеат) треба да знаат дека битола два пати до темел е разурната од земјотреси, да не биде кој си кажува за себе си кажува после па да кукаат.

А морони можат да зборат така. без оглед од каде се. Комплексите на провинцијалци нека ги лечат на друго место.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623

не се гибај

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Тамара е најголема ПУФЛА!!!

Незнам дали се пуфли, шмисли, прцли како куро ви сака викајте ги, битнио моменат е дека се глупи фкрај. Такви се и шо појќе се браните сами, то поќе докажвате дека е вистина. Дури не ве пофали некое машко џабе ви е. Е така.
А ти си лфдсјлхс.
Не ми прај појќе муабет.

Иначе, шо само за Битолчанки зборате, оти не го свртите малце муабето на кабадајчари..Да видиме какви мажи сте..Туку остај шо ќе гледаме, кабадајчари сте нема шо.

Иначе на тие шо не му е познато, кабадајчар е чоек шо нема ебан денар..И позајмува 400 евра од другар му, и оди на кафе.
Седи по цел ден на кафе, има пакета Марлборо, а во неа 5 цигари родео, купени на парче.
Ко ќе дој времето за да плати, ги вади 400те евра, и вика тууух неам ситно..
Ама одеднаш, се наоѓат точно 40 денари(колку шо е кафето) за да си го плати кафето. Види мајката, точно 40 денари.
Едно макијато мало го шмрка цел ден и притоа седи како распашен паша и нон стоп ја менва ногата онака, знајте, мангупски.

Kajgana Shop

На врв Bottom