Insomniac
Evil Macedonian
:salut: ZNAETE LI ZOSTO VO PRILEP MAJMUN NE IGRA A ????????
OTI NEMA KOJ DA MU GO DRZI STAPOT
Видиш некои сеуште го држат.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:salut: ZNAETE LI ZOSTO VO PRILEP MAJMUN NE IGRA A ????????
OTI NEMA KOJ DA MU GO DRZI STAPOT
Не ги сакам баш!! Може поради една личност, па им лепам генерална етикета!!
" Кој че земи жена Прилепчанка че ој дирекно во рајо,
зошто(оти) цел живот пекол че ми(му) биди."
Ако треба некој нека ме корегира во дијалектот.
Ова ми го кажа еден дедо во воз се превртев од сеење.
Имам некои многу добри пријатели од прилеп и ми се свиѓаат луѓето само не им е убав тоа градот, треба малку да го средат
Прилепчани се луѓе кои името прилепчани го добиле токму од градот прилеп.
Сум гледал ретардирани тема ама оваа крши тешки рекорди.
Прилепчани се луѓе кои името прилепчани го добиле токму од градот прилеп.
Сум гледал ретардирани тема ама оваа крши тешки рекорди.
Абе еве јас сум од прилеп па ќе ви кажам дека многу па не ми е по кеив градот.Прво некако слабо луѓево имаат стил на облекување и слично некоја мода шибаат од пред 5 години,и чат-пат ќе видиш некој кремац облечен точно као оние битолските шмекери, со некое емо фризурче.
Типките се ко типки најголеми портарки,за секого се и сешто знаат.За да фатиш некоја прилепчанка, треба да се распраша она за тебе, и да кружат добри муабети па ако нема некоја конкуренција , ќе се фати со тебе.
Кафичи имаме строго за комерцијалата,и има еден Апореа порано се пушташе покласичен рок па на грешка и метал, а сега цепат некој тешки срања од поп рок сцената.Останатото е препуштено на турбо фолкот.
Исто така главна атракција во прилеп е плочникот, и нема човек што коа ќе излезе вчаршија, не го мери барем околу 10 пати плочникот во плоштина и волумен.Тоа е некако како адет од стари само го мерат плочникот дење ноќе,без да свртат неколку круга, не влагат у кафич.
И главен изрзаз упм е Мајчин. Се викат Кај си мајчин, Кај си Сине, Кај си Брату. Се рокат В прдешка секојдневно со тоа.
И дел од славните прекари во прилеп:Majчинио,Лепијо,убајо,Џоинто,Фиќото, Чизмата, Чевлата,Ѕверо,Касапо, и мн др.
Во прилеп, сеуште шема е да се испијаниш во кафич, да фрлиш на шанк кој знај колку пари и еден час да ти бара кусур келнерот.
И уште мн др не ми текнува сеа....