Дали свиркате по женски

• Креатор на темата Креатор на темата shura
  • Време на започнување Време на започнување

Дали свиркате по женски

• Да

Гласови: 9 18,8%
  • Не

Гласови: 39 81,3%

• Вкупно гласачи
    48
Член од
9 април 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
979
Значи си седите пред трафика си листате некои весници поминува топ женска и дали ја употребувате свирката,свиркате ли на све женско што ќе помине свиркате ли кога сте поднапиени,дали имате посебна свирка,дали мислите дека свиркаат само љаксиња можеби некад ви се испушта...
Јас познавам луѓе кој свиркаат и кој не свиркаат искрено немам навика да свиркам но правам искључок кога ќе помине некоја со многу бесен минич или ептен провокативно облечена(поише соблечена) па да свирнам онака сеирџиски хаха.:music4:

Не сум машко, ама од женска страна ова е најдебилната мана што може да ја има едно машко.
Не ви пали гестот.

:pos:

Кога ја видов темава ме пукна една ептен смешка.
Извинете за оф- топиков,а ама морав.

Срамота бе Крејзи, не те учеа да се водржиш?:pos2::smir:
Не е на место како прво а како второ ми мириса на клуч :)

Еј ...шрц малката :)

Iskreno ne praktikuvam da svirkam po zenski,no moze nekogas koga sum pivnat malce da svirnam po nekoja zenska

Ти и свирнуваш и она ти доаѓа и ти га свирнува и квит :)

Како мал на 7-8год. научив да свирам и на сите женски им свирев.Сега нееее срамота е.

ептен глупа работа...е не се вртиме на свирки :vozbud: :nenene:

хаха не бе какво свиркање, освен ако сме цело друштво и помине некоја полу разголена со залепена етикета за *тиит* тогаш се свири на големо :wink:

Какво свиркање, што ви вам?? Тоа е така старомодно. :icon_roll
Јас им се обраќам со стил. :icon_cool

Чксссс, чксссс маче... :vozbud:

Un fucking believable. :shok:

Духовите кои го живееја распадот на Рим се маваат чело, се туфкаат како покрај нас изгледаат ко... :raz: ко ебани зен монаси шо седат некаде на Непал и од високо гледаат доле у турбофолкерајот...

И што е муабетов на пола луѓе?

"Нуее бее кај јас да свиркам крајно сељачки е тоа! ...Само може некогаш ако помине некоја ептен добра пи*ка да свирнам"

:pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom