Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.223
- Поени од реакции
- 34.513
Еве ги победницитеНе треба пријавување. Првите тројца на сервер по бројот на убиства, од двете страни (значи и T, и CT), ќе добијат слот.
Еве ги победницитеНе треба пријавување. Првите тројца на сервер по бројот на убиства, од двете страни (значи и T, и CT), ќе добијат слот.
Фала фала :back: :back:честито за 3цата победници :back:
Имав намера, да постирам ваков пост, мислам дека најдобро се држевме и секогаш бевме на располагање, често пати, за мене лично, со жиле_киллер по цела ноќ сме играле, 3та смена, времиња беа тоа:helou:ко прва постава админи, никад нема да има. ептен чатал има сеа. дури и од играчи.. лажат кутрите, се прават админи и со банови се закануваат... ќе го викнеле овој, ќе го викнеле оној.
поздрав до стара школа, зиле, овер, мац, скорпио, тони, хангри, контињерот и се извињавам ако сум изоставил некој. ме пукаат флешови.
мора да се средат админите.
А ти имаш појма за админ?о.Оevevee sea i mene ke me stat admin ali toa ne mi e kef niso ali ako se vratat site adminite so beat porano ne sakam da sum admi9n ne kako denes sekoj 13 -15 god admin e a nemat pojma za admin
nemam epaaa toa vikam jas deka stat admini sto nemat pojma za adminА ти имаш појма за админ?о.О
Tocno e toa kengur, posledno vreme vleguvam so drug nick, nema da go otkrijam ... no sepak zabelezuvam ... deka se falat so banovi .. ili pak prashaj koe e admin site se javuvaat kako admini .. ama deca nemozes da im zabelezis no nerviraat ponekogas so taa iritacija .. pcujat odreden igrac i ako toj im vrati so pcuenje vikaat admin i ke si go odnese tipot ban nikriv ni dolzen .... na toa treba da se stavi red.ко прва постава админи, никад нема да има. ептен чатал има сеа. дури и од играчи.. лажат кутрите, се прават админи и со банови се закануваат... ќе го викнеле овој, ќе го викнеле оној.
поздрав до стара школа, зиле, овер, мац, скорпио, тони, хангри, контињерот и се извињавам ако сум изоставил некој. ме пукаат флешови.
hahha uste jas ostanav da se javamко прва постава админи, никад нема да има. ептен чатал има сеа. дури и од играчи.. лажат кутрите, се прават админи и со банови се закануваат... ќе го викнеле овој, ќе го викнеле оној.
Така е мен, тоа беа времиња, шо вика скорпи.. по цела вечер се играло, и нонстоп имало админи, сеа се админи ама ко да ги нема воопшто, ептен ретко глеам, дефинитивно треба да се средаТ, а да и едно питање до TonInter, зашо ја сум тргнат ко админ уопште ? со алак збореф вика дека е ок да сум админ и дека нема врска он со тоа, барем да ми кажефте ц ц ц поздрафко прва постава админи, никад нема да има. ептен чатал има сеа. дури и од играчи.. лажат кутрите, се прават админи и со банови се закануваат... ќе го викнеле овој, ќе го викнеле оној.