Пикадо

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Со другарите играме 301 али за почеток ќе си плескаш по 10 15 денари ама натаки кога ќе подмачкаш...ќе тера супер :vozbud:

Ај бе лихниди кој е за крикетче утре ,задутре :salut:

Крикетче,сплит скор,301,дабл ин - дабл аут...на се плаќам :D:D(ама и тепам...)
Интересна работа ова пикадово,супер е за тепање време,плус забавно е,а сеири и муабети што паѓаат додека се игра...чудо :)

А, дали знаете каде може да најдам електрично пикадо за дома????:icon_lol::raz: имав едно и го искршив ама тоа ми го донесоа од Германија!!!!

А, дали знаете каде може да најдам електрично пикадо за дома????:icon_lol::raz: имав едно и го искршив ама тоа ми го донесоа од Германија!!!!
Речи им нека ти донесат уште едно:)

знаете каде можам да купам квалитетни стрелички во скопје... имам едно дома закачено на ѕид ама тапа се стеличките, а немам појма каде да барам...

Играм пикадо едно 3-4години , најмногу гајџам 15ки и 17ки :)

Играм пикадо едно 3-4години , најмногу гајџам 15ки и 17ки :)
Кои ти се овие бројки бе жифти мајка:)
Што знам играм пикадо доста,највеќе мавам 19ки онака.Негде 90% учинок имам на 19ки.20ката ја мавам само кога не ми одат 19ки.Али знам да ископам некоја тродупла.
Играм најчесто 301

Па помините некогаш накај Гостивар се игра на големо....Пикадото е една од најомилените игри на Гостиварчани.....

Имам неколку пати само играно пикадо,онака за забава со друштво и не ме биват многу:kesa:

Играм пикадо,но и неможам да се пофалам дека сум нешто многу јак :toe:

Само што се вратив од играње пикадо.

Можам слободно да кажам дека имам дадено 100 евра за тоа пикадо, ама затоа сега сум проф. д-р за Крикет. Колку за пофалба денес успеав да направам 2 пати Крикет на 6-то раче. Омилена бројка : немам, сите ги ковам.

Па ако има мајстори повелете.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom