Релито Дакар 2008 откажано? Или сепак не?

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
Мене најинтересни ми се камионите,и баш ми е криво што во репортажите камионите се најмалку застапени.Треба да си стварно шофер за да успееш толкаво нешто да управуваш низ пустините.А инаку од камионите омилени ми се русите,Чагуин и Кабиров на Камаз ми се фаворити.

Ke go davaat verojatno na nekoja druga televizija(B92, RTS2 i slicni).

Oпшто Велија1 носи најлош пренос на релито, исполнето со безвезни реклами...пуштете си
eurosport.gif
и гледајте ко луѓе:)

Иначе традицијата на гледање Дакар само што ќе се разбудам после славење прекина:pos: Се надевам дека годинава ќе гледаме помалце инциденти. Ајмоооо за два дена почнува

Favorit vo motordziite nemam posto mojot favorit pocina pred dve godini,kaj avtomobilite misla Mitsubisy ke bide pak prv borbata voglavno ke se vode pomegu Peterhansel u Alphan kaj kamionite se znae Kamazot e nezapirliva masina potocno duoto Caguin Kabirov sepak ova se moi pretpostavki ke vidime ke pokaze samata trka..

sega anteni za A1 ke vleckam samo za dakar
Џабе ќе влечкаш, А1 секогаш каснат со преносот по еден ден, ево послушај го Точкест, ќе си пуштиш EuroSport, и ќе си уживаш...:pos2:

Да, да тоа е најглупото што каснат еден ден. Затоа ќе си гледаме на Еуроспорт и така..најинтересно ќе биде кај автомобилите.

Го гледам редовно, и ланската година беше рекордерска во поглед на загинување на луѓе... Инаку најмногу ми се интересни камионите, Русите се без конкуренција, а за колите го поштовам Lean Loui Schlesser со неговиот прототип од баги. Очекувам бар една етапа да победи.

Го гледам редовно, и ланската година беше рекордерска во поглед на загинување на луѓе... Инаку најмногу ми се интересни камионите, Русите се без конкуренција, а за колите го поштовам Lean Loui Schlesser со неговиот прототип од баги. Очекувам бар една етапа да победи.

Не се секирај бате, ќе победит на некоја обавезно, тој секоја година барем на една победвит... Вистина го поштовам чоекон вистина труд има вложено, со приватен тим(дури и со прототип) држи ритам на фабричкиве кои имаат автомобили кои се тестирани до најмали детаљи, и се во продажба па сега види ти колку требит да се пази на нивна безбедност, издржливост и ред други работи... Алал му вера на Shlesser...

Oпшто Велија1 носи најлош пренос на релито, исполнето со безвезни реклами...пуштете си
eurosport.gif
и гледајте ко луѓе:)

Иначе традицијата на гледање Дакар само што ќе се разбудам после славење прекина:pos: Се надевам дека годинава ќе гледаме помалце инциденти. Ајмоооо за два дена почнува

На еуроспорт го даваат целосното рели, со интервјуа со све...и премиерно(етапата) ја даваат после полноќ некаде. А таа иста епата на А1 ке ја даваат утредента во 18:00.
Значи ти тоа што ке го гледаш вечер, на А1 утре во 6. И така не ми е интересно по 2пати да го гледам(освен ако има нешто интересно) па така нема потреба ич да пуштам велијаТВ.

Сеуште немам Велија1 тв, така да неможам ни да гледам рели, ни ништо. Туку дајте пишувајте кој како се ако не ви е мака, бар ке можеме да си коментираме повеќе.

Сеуште немам Велија1 тв, така да неможам ни да гледам рели, ни ништо. Туку дајте пишувајте кој како се ако не ви е мака, бар ке можеме да си коментираме повеќе.

Па пушти бе брате EuroSport, неморат ние репортери да изиграваме кога имат еден куп низ светов...:pos2:

Не гледав денес бе пу јазк

иначе еве ја стазата
route.png

Eпа ај утре ќе пуштам домача антена да гледам .....у 5 има така?

Релито е откажано поради опасност од терористички напади и поради убиството на четири француски туристи на 24ти декември.
Повеке овде.

Релито е откажано поради опасност од терористички напади и поради убиството на четири француски туристи на 24ти декември.
Повеке овде.
Ауууу, ме шокираше веста! Во овој период од годината, само Рели е нешто интересно на ТВ, ама разочаран сум! :nesvest:
:nesvest::nesvest: :nesvest:

Леле.... после 30 и некоја година прв пат да релито да не се одржи... Катастрофа. Ебати организаторот! А и темава ке добие малку модифицирано име :). релито дакар 2008 откажано???

Бар се извозе некоја етапа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom